טשטוש פינה בתוך מסך בפרימייר אלמנטס

ima411

משתמש רשום
אני עורכת חובבנית ומשתמשת כרגע בפרימייר אלמנטס. יש לי קטעים בהם מופיעה אשה שלא לבושה צנוע ואני מחפשת דרך לטשטש או להסתיר חלק מהתמונה בלבד, בו מופיעות הכתפיים שלה.... האם יש דרך לזה? אפשר הסבר פשוט? (לא משנה לי כל כך התוצאה ה"מקצועית" כי המטרה פנימית...

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
אם את בפרימייר, יש דרך מצוינת לעשות את זה:
קחי את הקליפ, שכפלי אותו פעמיים, ושימי אותו פעמיים בשכבות אחד על השני.
על השכבה העליונה שימי אפקט של mosaic מה שיוצר קוביות של פיקסלים מהסרט כולו, את יכולה לקבוע כמה קוביות, ובהתאם לכך מידת הטשטוש, ככל שיש יותר קוביות, התמונה מטושטשת פחות.
הוסיפי לשכבה העליונה גם את האפקט circle לכי לחלון ה effect controls ושני את ה blend mode של האפקט circle, (נמצא כמעט בסוף המאפינים) ל- stencil alpha, כעת, תראי את הקליפ שלך מבעד לעיגול, את יכולה לשנות את ה- center- מיקום העגול, בהתאם למקום שאת צריכה, ואת יכולה אפילו לקבוע קיפרימיים במידה והדמות זזה.
את יכולה לשנות גם את ה- feather ולהוסיף ריכוך ולשנות גם את גודל העיגול ב- radius והרי לך טשטוש לא חובבני בכלל, אבל, מיוצר בצורה קלה למדי...
בהצלחה

ilana

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
לאופק היקרה את נראית לי ממש מקצועית לא אני שאלתי את השאלה אבל למדתי משהו חדש רציתי לשאול אותך משהו באישי אפשר לקבל את המייל שלך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה