בשרי טשולנט לר"ה

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי מה שאני עושה בתקופה האחרונה יכול לעזור לך:
אני מכינה בשר עם תוספת בסיר (יחסית קטן)
מכניסה את הסיר, כשהוא חם סגור במכסה, לתוך סיר גדול יותר, עם מים רותחים.
שמה בתחתית הסיר הגדול מעמד לסירים ממתכת (הרעיון שזה מגביה את הסיר עם האוכל, ומאפשר למים החמים לעבור תחתיו),
סוגרת את הסיר הגדול במכסה.
שמה את כל הכבודה הזאת על הפלטה (מכוסה, למרות שאני לא בטוחה שצריך)
מכינה אורז בנפרד
האוכל יוצא בלי אפקט של טשולנט ובלי אפטר מכביד

שנה טובה!
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
אני בתכנון להכין בשר עם מלא רוטב שיהיה על הפלטה מכניסת השבת-חג ותוספות שאפשר לחמם בבוקר.

טשולנט בשבילי הוא לא מספיק חגיגי לחג....
 

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
אני בתכנון להכין בשר עם מלא רוטב שיהיה על הפלטה מכניסת השבת-חג ותוספות שאפשר לחמם בבוקר.

טשולנט בשבילי הוא לא מספיק חגיגי לחג....
כשחג יוצא בשבת
יש הרבה שמקפידים על טשולנט כמו כל שבת ולא מגוונים
לפחות יש שתי ימי חג, אז ביום השני אפשר לגוון
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
דבר מעניין/הזוי? אנחנו קונים אצל ירקן מבוגר שמבין משהו בבישול, בסוף החשבון הוא שאל "חבושים לא לוקחים?" אמרתי לעשות ריבה או לפתן אין לי חשק ואין מי שיאכל, מה עוד אפשר לעשות עם חבושים? והוא הפתיע ואמר "להכניס לחמין.." קניתי 2 יחידות..הוא אמר לקלף ולהוציא את הליבה ואז להכניס לסיר הטשולנט כמו תפוחי אדמה, בע"ה נכניס ונדווח מה יצה.
 

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
דבר מעניין/הזוי? אנחנו קונים אצל ירקן מבוגר שמבין משהו בבישול, בסוף החשבון הוא שאל "חבושים לא לוקחים?" אמרתי לעשות ריבה או לפתן אין לי חשק ואין מי שיאכל, מה עוד אפשר לעשות עם חבושים? והוא הפתיע ואמר "להכניס לחמין.." קניתי 2 יחידות..הוא אמר לקלף ולהוציא את הליבה ואז להכניס לסיר הטשולנט כמו תפוחי אדמה, בע"ה נכניס ונדווח מה יצה.
אנחנו אוכלים כל ר"ה קצת מהחבושים עושים על זה שהחיינו בלילה השני
ולכן לא יכולה להכניס לטשולנט
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אנחנו אוכלים כל ר"ה קצת מהחבושים עושים על זה שהחיינו בלילה השני
ולכן לא יכולה להכניס לטשולנט
1. לא חייבים זה רק המלצת הירקן 2.אפשר לעשות שהחיינו על פרי אחר ב"ה יש שפע של פירות חדשים 3. אפשר לקנות עכשיו חבושים ולהכניס לטשולנט של סוכות.. (:
 

new light

משתמש פעיל
שוקלת להכין יאפצ'יק, לאפות עד שמשחים כשעה - שעה וחצי, להקפיא, ולהפשיר על הפלטה מכוסה - שימשיך להתבשל על הפלטה.
אשמח לחוות דעת
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה