אני צריכה דחוףףףףףףףףףףףף ביותררר טכנאי מחשבים.
בעיר בני ברק
אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר, או להציע לי על מישהו טוב!
תודה רבה!!!
בעיר בני ברק
אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר, או להציע לי על מישהו טוב!
תודה רבה!!!
איך אני יוצרת איתם קשר?
ברגע שתייגתי אותם הם אמורים לקבל הודעהאיך אני יוצרת איתם קשר?
ניתן ליצור קשר במייל שבחתימתי.איך אני יוצרת איתם קשר?
שולחת מיילניתן ליצור קשר במייל שבחתימתי.
אשמח מאוד!
העתקתי, תודהה רבה רבה רבה!!אולי הוא לא רוצה שיתפרסם כאן המס' שלו אז תכתבי כשהעתקת ואמחוק
עדיין אקטואלי?אני מחפשת טכנאי מחשבים מומלץ בבני ברק, אודה לך מאוד אם תוכלי ליצור איתי קשר במייל RR3RR2 בגימייל?
איזור?מחפשת בדחיפות טכנאי מחשבים להתקנת ווינדוס ומחיקת למערכת הפעלה המוזרה שיש במחשב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: