עזרה טכנאי או מבין במחשבים ???

צפתית

משתמש מקצוען
אני צריכה עזרה בתוכנת :"go to metting" למי שמתמצא

השיתוף במצלמה לא אפשרי למרות שיש מצלמת אינטרנט תקינה

אם יש מישהו שיכול לעזור בענין יהיה זה חסד גדול

(כמובן שאשלם על השירות כפי שידרש בשמחה)

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
במשפט "השיתוף במצלמה לא אפשרי" הנסתר רב על הנגלה, פרטו עד כמה שניתן.

צפתית

משתמש מקצוען
אם אתם מבינים בענין אשמח להסביר ולהיעזר..
למי שמכיר יש אפשרות של רמקול ומצלמה שבה אני רואה את המרצה מה שאצלי אני לא רואה למרות שכל שאר הקבומה רואה שנית כאשר אני רוצה לשתף את המצלמה שלי -ז"א שיראו אותי הוא פשוט לא מאפשר-נותן הודעה שאין אפשרות במצלמת רשת שברשותי למרות שבדקתי שהיא תקינה ועובדת מצוין בתוכנות דומות אחרות
לדעתי החסימה היא בגבולות ההגדרות של המצלמה (אם כי יכול להיות שזה בגלל שיש לי סינון בנטפרי)ולכן אני מחפשת מישהו שנתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה
תודה לכל המסייעים

צפתית

משתמש מקצוען
מה ?????????
אף אחד לא מכיר את התוכנה המדוברת או לפחות טכנאי טוב שיוכל לעזור???

פליזזזזזז

דניאל פלוס

משתמש רשום
אני צריך עזרה בשולחן העבודה שלי במחשב כי כאילו כל התיקיות מפנה אותי לאותו מקום כלומר יש לי הרבה תוכנות במחשב וכל תוכנה שאני פותח מפנה אותי לאותו מקום
הנה כך זה נראה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה