המחיר לא עולה רק למי שיש לו הנחה,אמרו שלא יעלה המחיר
יהיה השתתפות יותר מצד הממשלה
במגזר הכללי זה מחיר סטנדרט בפרטיהמחיר לא עולה רק למי שיש לו הנחה,
מי שאין לו הנחה הולך לשלם מחיר בזוי ומופקע.
תינוק למשל יעלה 3600 ש"ח...
זה העוול הכי גדולאבל ההכנסה לנפש לא עולה במקביל
גם בהנחה לארנונהזה העוול הכי גדול
דרגה 3- עד 2100 לנפש, אותו סכום מלפני עשר שנים!
בכמה האינפלציה עלתה מאז?
ככה מקטינים בפועל את הסבסוד בשקט בשקט
12.7 אחוזבכמה האינפלציה עלתה מאז?
מאיפה זה?
במגזר החרדי פרטי עד אחד וחצי עולה באזור ה700 שח...במגזר הכללי זה מחיר סטנדרט בפרטי
בתמ''ת יש עוד פלוס גדול שאין כמעט חופשותבמגזר החרדי פרטי עד אחד וחצי עולה באזור ה700 שח...
ועד 4 באזור 1500
רוב הנשים שלא זכאיות להנחה למעון חייבות את זה.בתמ''ת יש עוד פלוס גדול שאין כמעט חופשות
לא כמו בפרטי שכמעט חופף לחופשות של בית יעקב.....
אני חושבת שזו טעות מצד המדינה להתעלם מסך השעות שהאם עובדת. קחי לדוגמה נשים שעובדות במשרה מלאה.רוב הנשים שלא זכאיות להנחה למעון חייבות את זה
תכלס בשטח השנה רוב ילדי המעונות באזור שלי לפחות הם ילדי מורות וגננות,
ואין לי שום טענה אליהן אלא על השיטה שדופקת את אלו שחייבות.
מסתבר שהרבה נשים נמנעו מלצאת לעבוד בשל קריטריון השעותאני חושבת שזו טעות מצד המדינה להתעלם מסך השעות שהאם עובדת. קחי לדוגמה נשים שעובדות במשרה מלאה.
נקרעות בעבודה מ6 בבוקר עד 16 בצהרים, והם בד"כ לא זכאיות לדרגה, או זכאיות לדרגה נמוכה ולא שווה... לעומת מורות וגננות שעובדות 24 ש"ש ונהנות גם מדרגה שווה וגם ממעון לילד למרות שהן עובדות חצי ואפילו שליש ממשרות הייטק וכו'..
צריכה להיות התחשבות בין המשכורת לשעות העבודה השבועיות וכך לדרבן נשים לצאת לעבוד היקף שעות גדול לפחות 40 ש"ש. לכאורה כך כל הצדדים מרוויחים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: