יש וישכמה משקל אתם נותנים ל''עצות'' של אחיות טיפת חלב בנושא התפתחות הילד ומה עלול לקרות אם לא משתפים פעולה או לא
מה היית עושה וכל אחת אחרת אם פעם שניה אני נושאת את אותו נאום שכבר בדקתי ועשיתי כמיטב יכולתי ולא כפי שהיא הייתה רוצה וזה מה יש כרגע....(קראי לזה תקפצי אולי...) אבל הן אחת אחרי השניה לא מקשיבות ומשאירות את ה''טקסט'' המאשים וכל פעם כנראה תחזורנה ע''כ ולגבי התפתחות היא בכלל לא מאמינה -גם על זה שלחה אותי לרופא ,טוב שלא לבי''חרוב האחיות לא כאלה, לדעתי תמיד כדאי לשמוע מה שאומרים ואז ללכת לברר, לפעמים הם רק מציינות את זה כדי שתשימו לב לעקוב.
אם זה משהו לא תקין בהתפתחות ואת כבר במעקב על זה אז תגידי שאת במעקב אצל הרופא המטפל של הילד ואז הן מקבלות את זה.מה היית עושה וכל אחת אחרת אם פעם שניה אני נושאת את אותו נאום שכבר בדקתי ועשיתי כמיטב יכולתי ולא כפי שהיא הייתה רוצה וזה מה יש כרגע....(קראי לזה תקפצי אולי...) אבל הן אחת אחרי השניה לא מקשיבות ומשאירות את ה''טקסט'' המאשים וכל פעם כנראה תחזורנה ע''כ ולגבי התפתחות היא בכלל לא מאמינה -גם על זה שלחה אותי לרופא ,טוב שלא לבי''ח
ומה לגבי 'סנקציות' יש?
כמו שכתבת , הסברתי לה פעם שניה וגם לאחות נוספת , קודמת , שתיהן לא מקשיבות!!! ולא מעדכנות במחשב כלום וכנראה כל פעם יחפרו לי - תסכול גם אחרי הצגת העובדות נתנה לי מכתב לרופא עם אותן תלונות שעליהן בררתי רפואית וצודקת שזה מה שאעשה והפוסט הזה הוא אכן גם פוסט פריקה ואני בטוחה שהרבה יזדהו עם זהאם זה משהו לא תקין בהתפתחות ואת כבר במעקב על זה אז תגידי שאת במעקב אצל הרופא המטפל של הילד ואז הן מקבלות את זה.
במקרים כאלו הייתי שולחת את בעלי.כמו שכתבת , הסברתי לה פעם שניה וגם לאחות נוספת , קודמת , שתיהן לא מקשיבות!!! ולא מעדכנות במחשב כלום וכנראה כל פעם יחפרו לי - תסכול גם אחרי הצגת העובדות נתנה לי מכתב לרופא עם אותן תלונות שעליהן בררתי רפואית וצודקת שזה מה שאעשה והפוסט הזה הוא אכן גם פוסט פריקה ואני בטוחה שהרבה יזדהו עם זה
כשידעתי שעלולות להגיע שאלות חופרות מדי בטיפת חלב פשוט שלחתי את בעליאיזה קטע...
הביעה שאם בעלי יגיע זה יהיה גרוע יותר לכיוון ההורה המזניח, לא מבין מה לא בסדר... וילך לרופא גם 3 פעמים על אותו דבר ...
פשוט מאוד:כמו שכתבת , הסברתי לה פעם שניה וגם לאחות נוספת , קודמת , שתיהן לא מקשיבות!!! ולא מעדכנות במחשב כלום וכנראה כל פעם יחפרו לי - תסכול גם אחרי הצגת העובדות נתנה לי מכתב לרופא עם אותן תלונות שעליהן בררתי רפואית וצודקת שזה מה שאעשה והפוסט הזה הוא אכן גם פוסט פריקה ואני בטוחה שהרבה יזדהו עם זה
אם בררת רפואית, תאמרי כן כן וזהו. מה אכפת לך מה יאמרו? הן עושות את הפרוטוקול שלהן וזהו.כמו שכתבת , הסברתי לה פעם שניה וגם לאחות נוספת , קודמת , שתיהן לא מקשיבות!!! ולא מעדכנות במחשב כלום וכנראה כל פעם יחפרו לי - תסכול גם אחרי הצגת העובדות נתנה לי מכתב לרופא עם אותן תלונות שעליהן בררתי רפואית וצודקת שזה מה שאעשה והפוסט הזה הוא אכן גם פוסט פריקה ואני בטוחה שהרבה יזדהו עם זה
מזדההבמקרים כאלו הייתי שולחת את בעלי.
אצלנו יש רק אחיות ערביות ומגברים הן סוג של פוחדות.
כשאני הגעתי הייתי האמא הלא אחראית והלא מטפלת, וכשבעלי הגיע פתאום הכל היה תקין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: