זה בעצם מיני טיפ, משו שכתבתי גם בחכמת נשים כתשובה למישהי, ומעתיקה לכאן.
אחת השאלות היותר נפוצות שאני מקבלת היא: תוך כמה זמן הגיע לך מוצר X, או הזמנתי מוצר לפני שבועיים וחצי, לחברה שלי הגיע תוך שבוע, למה עוד לא קיבלתי אותו?!
אין שום קשר כמה זמן לקח למוצר להגיע פעם אחת, לזמן שיקח לו להגיע בהזמנה חוזרת
למה?
תעשו דמיון מודרך:
דמיינו מוכר של עלי אקספרס- קלאסי, שמכין כל יום 300 הזמנות, הוא לא עצלן אבל יוצא רק פעם ביומיים וחצי לדואר.
אני מזמינה משו ביום שני בבוקר, הוא מכין את ההזמנה ומיד יוצא לדואר.
בדואר יש עומס, כי יום ראשון לא עבדו, וואלה- הוא רק הגיע וכבר מעמיסים את הזמנותיו על המשאית בדרך למרכז הדואר בשנחאי, שם מיד בצהרים יוצאת ההזמנה שלי אל שדה התעופה, וממריאה בערב.
בצהרים היא כבר מוצאת מהמטוס בארץ, למחרת בבוקר מגיעה למודיעין
שם שוכבת יומיים-בטן גב- בטן גב, ממויינת ומגיעה אלי לתיבת דואר ביום שני.
וואו!!!
הגיע תוך שבוע!!!
את מזמינה את אותו מוצר, מאותו מוכר-ראית את ההמלצה באשכול המומלצים באיש את רעהו (כן, וזה לא קישור שיווקי).
מזמינה מיד ביום שני
למוכר היה חסר את המוצר במלאי, עד יום חמישי הוא ייצר את הדגם החסר
ביום שישי ארז לך, ורק ביום שני בצהרים יצא לדואר, נס שיש לו 10 ימי עיבוד עד שליחת ההזמנה...
שם כבר העבירו את החבילות באותו יום, אז שלך שכבה מבוישת עד יום שישי, הגיעה לשנחאי, והמשיכה לנום בשלווה, פספסה את המטוס, הגיעה למודיעין, חיכתה שבועיים, ובסוף נפלה על פקיד או מכונה שאינם יודעים קרוא וכתוב, הגיעה לנצרת, האזינה למואזין כשבוע, הוחזרה למרכז מיון במודיעין, הגיעה לירושלים לסניף הלא נכון, חזרה לסניףף המרכזי בירושלים, הגיעה לסניף שלך, בקושי ראו את השם על החבילה והברקוד נפל, והפקיד- שלמד קרוא וכתוב לאחרונה- שלח לך פתק קמוט לתיבה, שתבואי לקחת את החבילה.
החבילה הגיעה אלייך, מותשת ותשושת נפש תוך חודש וחצי
נו, אז תוך כמה זמן תגיע אלי החבילה שלי?!
נ.ב. תודה ל @יהודית ס ששאלה את זה היום, ובזכותה קיבלתם תשובה מפורטת
אחת השאלות היותר נפוצות שאני מקבלת היא: תוך כמה זמן הגיע לך מוצר X, או הזמנתי מוצר לפני שבועיים וחצי, לחברה שלי הגיע תוך שבוע, למה עוד לא קיבלתי אותו?!
אין שום קשר כמה זמן לקח למוצר להגיע פעם אחת, לזמן שיקח לו להגיע בהזמנה חוזרת
למה?
תעשו דמיון מודרך:
דמיינו מוכר של עלי אקספרס- קלאסי, שמכין כל יום 300 הזמנות, הוא לא עצלן אבל יוצא רק פעם ביומיים וחצי לדואר.
אני מזמינה משו ביום שני בבוקר, הוא מכין את ההזמנה ומיד יוצא לדואר.
בדואר יש עומס, כי יום ראשון לא עבדו, וואלה- הוא רק הגיע וכבר מעמיסים את הזמנותיו על המשאית בדרך למרכז הדואר בשנחאי, שם מיד בצהרים יוצאת ההזמנה שלי אל שדה התעופה, וממריאה בערב.
בצהרים היא כבר מוצאת מהמטוס בארץ, למחרת בבוקר מגיעה למודיעין
שם שוכבת יומיים-בטן גב- בטן גב, ממויינת ומגיעה אלי לתיבת דואר ביום שני.
וואו!!!
הגיע תוך שבוע!!!
את מזמינה את אותו מוצר, מאותו מוכר-ראית את ההמלצה באשכול המומלצים באיש את רעהו (כן, וזה לא קישור שיווקי).
מזמינה מיד ביום שני
למוכר היה חסר את המוצר במלאי, עד יום חמישי הוא ייצר את הדגם החסר
ביום שישי ארז לך, ורק ביום שני בצהרים יצא לדואר, נס שיש לו 10 ימי עיבוד עד שליחת ההזמנה...
שם כבר העבירו את החבילות באותו יום, אז שלך שכבה מבוישת עד יום שישי, הגיעה לשנחאי, והמשיכה לנום בשלווה, פספסה את המטוס, הגיעה למודיעין, חיכתה שבועיים, ובסוף נפלה על פקיד או מכונה שאינם יודעים קרוא וכתוב, הגיעה לנצרת, האזינה למואזין כשבוע, הוחזרה למרכז מיון במודיעין, הגיעה לירושלים לסניף הלא נכון, חזרה לסניףף המרכזי בירושלים, הגיעה לסניף שלך, בקושי ראו את השם על החבילה והברקוד נפל, והפקיד- שלמד קרוא וכתוב לאחרונה- שלח לך פתק קמוט לתיבה, שתבואי לקחת את החבילה.
החבילה הגיעה אלייך, מותשת ותשושת נפש תוך חודש וחצי
נו, אז תוך כמה זמן תגיע אלי החבילה שלי?!
נ.ב. תודה ל @יהודית ס ששאלה את זה היום, ובזכותה קיבלתם תשובה מפורטת