כמו הקדמה...
למה קונים בעליאקפרס?!
(הטיפים שלי לא מיועדים לאנשים שיודעים הכל!!!!)
לפני הקנייה- צריך לחשוב טוב- מה אני מרויח מהרכישה
מחיר זול, איכות טובה יותר, מקוריות- משהו שאין להשיג בארץ, נוחות- קרבה לדואר יותר מלחנות, הנחה על כמות גדולה וכו'
כל אלו יכולות להיות סיבות לקניה בחו"ל
בניגוד לאתרים אחרים- בהם אופציית ההחזרה- משתלמת, המשלוח מישראל לסין יקר מאד וכך אנו מאבדים את כדאיות החזרת המשלוח (ואם כבר מאבדים- החבילה יכולה להאבד בדרך- הסינים אלופים בזה {וגם הישראלים})
אני פוגשת הרבה אנשים- {בעיקר נשים} שמראים לי בגאווה דברים שעלו להם בעליאקספרס יותר מבחנות מתחת לבית, או דברים באיכות ירודה ומחיר מנופח, או מתרברבים במחיר הנמוך כשדמי המשלוח גבוהים להחריד.
לדוגמא- מישהי מראה לי כובע פונפון שהזמינה ב4 דולר- וראיתי אותו דבר ב-ד-י-ו-ק, אותה חברה, אותו דגם- במקס סטוק ב10 שח..
או קישורים לגומיות וסיכות שיער שנשים שמות באשכול הקניות מוצלחות- ויש אותן כאן בבני ברק בשוקה שקל
ואל תקפצו עלי ותאמרו- שיותר נוח לשבת במחשב ולקחת מהדואר מאשר להתרוצץ בחנויות...
תחשבו קודם:
אולי יש להשיג את המוצר בזול יותר בעיר שלכם וניתן למשש אותו פיזית?
האם הייתי קונה את הפריט הזה בחנות?
האם אין את הגימיק הזה במקס - ב5 ש"ח ושילמתי עליו 3 דולר ועוד 0.23 דולר דמי משלוח
וכן, תמיד לעבוד עם מחשבון המרה- לבדוק כמה יוצא בשקלים- חוסך המון טעויות ומפחי נפש...
לא חושבת שחידשתי לכם כאן- זה רק נקודה למחשבה לפני בוא הטיפים...
בטיפ הבא בס"ד-
איך קונים בעליאקספרס חולצת תחרה ומכנס טוטו בחינם, ומשלמים רק על הסרט...
אה, וגם הטפט מעלי- עליו שילמתי...
נכתב באישור המנהלת החביבה @מרשמלו
למה קונים בעליאקפרס?!
(הטיפים שלי לא מיועדים לאנשים שיודעים הכל!!!!)
לפני הקנייה- צריך לחשוב טוב- מה אני מרויח מהרכישה
מחיר זול, איכות טובה יותר, מקוריות- משהו שאין להשיג בארץ, נוחות- קרבה לדואר יותר מלחנות, הנחה על כמות גדולה וכו'
כל אלו יכולות להיות סיבות לקניה בחו"ל
בניגוד לאתרים אחרים- בהם אופציית ההחזרה- משתלמת, המשלוח מישראל לסין יקר מאד וכך אנו מאבדים את כדאיות החזרת המשלוח (ואם כבר מאבדים- החבילה יכולה להאבד בדרך- הסינים אלופים בזה {וגם הישראלים})
אני פוגשת הרבה אנשים- {בעיקר נשים} שמראים לי בגאווה דברים שעלו להם בעליאקספרס יותר מבחנות מתחת לבית, או דברים באיכות ירודה ומחיר מנופח, או מתרברבים במחיר הנמוך כשדמי המשלוח גבוהים להחריד.
לדוגמא- מישהי מראה לי כובע פונפון שהזמינה ב4 דולר- וראיתי אותו דבר ב-ד-י-ו-ק, אותה חברה, אותו דגם- במקס סטוק ב10 שח..
או קישורים לגומיות וסיכות שיער שנשים שמות באשכול הקניות מוצלחות- ויש אותן כאן בבני ברק בשוקה שקל
ואל תקפצו עלי ותאמרו- שיותר נוח לשבת במחשב ולקחת מהדואר מאשר להתרוצץ בחנויות...
תחשבו קודם:
אולי יש להשיג את המוצר בזול יותר בעיר שלכם וניתן למשש אותו פיזית?
האם הייתי קונה את הפריט הזה בחנות?
האם אין את הגימיק הזה במקס - ב5 ש"ח ושילמתי עליו 3 דולר ועוד 0.23 דולר דמי משלוח
וכן, תמיד לעבוד עם מחשבון המרה- לבדוק כמה יוצא בשקלים- חוסך המון טעויות ומפחי נפש...
לא חושבת שחידשתי לכם כאן- זה רק נקודה למחשבה לפני בוא הטיפים...
בטיפ הבא בס"ד-
איך קונים בעליאקספרס חולצת תחרה ומכנס טוטו בחינם, ומשלמים רק על הסרט...
אה, וגם הטפט מעלי- עליו שילמתי...
נכתב באישור המנהלת החביבה @מרשמלו