אנחנו זוג מפונקים שיודעים היטב להנות מידי שנה. להלן שלל תובנות תועלתיות מניסיוננו במשך השנים:
תביאו אתכם:
סוכר כי הרבה פעמים מה שבצימרים אין עליו חותמת מהדרין
שקיות תה בטעמים - אם אתם אוהבים אחרי בריכה קרה או גקוזי
שפע סוגי שתיה כגון בירה שחורה ולבנה, קולה, ספרינג במגוון טעמים, אקסל, דווקא בפחיות או בקבונים קטנים -כדי שיהיה לכם מקום במקרר וגם בשביל תחושת הסטייל..
פיצוחים,
פיתות ולחמים כפריים ממאפיית שובע (את הלחמים תפרסו מראש בשובע)
קרקרים שטוחים עגולים גדולים בסגנון כפרי של אוסם
חלב בקרטון
בקבוקי שוקו ובננה או תות
מגוון מעדנים ומלבי וקדאיף וכדומה
שפע סוגי גבינות: גבינה צהובה, גבינה ממרח בטעם שמנת של טרה, גבינת לאבנה עם שמן זית וזעתר, גבינה צפתית, בולגרית, רוטב פסטו, ממרח זיתים.
בשימורים: קרנבל זיתים שחורים וירוקים, מלפפון חמוץ, פירות חתוכים בתערובת.
בשרים: פרגיות עוף, קבב, קציצות בקר מתובלות, נקניקים מרגז, כבד עוף טרי, חזה עוף פרוס לשניצלים, דגי מושט ללא עור ,
תבלינים: מיץ לימון, שמן זית ושמן קנולה, מלח, גריל עוף, תבלין על האש, כמון, פלפל שחור גרוס,
ירקות, לקט ירקות שטופים, בצלים, עגבניות שרי, עגבניות רגילות, מלפפונים, חצילים (חציל חם מהמנגל בסעודת בשרים על האש זה אחד הדברים!!!) גמבות, פלפלים חריפים,
פותחן שימורים, יין לבן מוגז, חבילת נייר כסף קטנה, מלקחיים, סכין חיתוך בשר וקרש חיתוך לבשרי ואחד נוסף לחלבי, סכין לחלבי, פומפיה לחלבי לגירוד גבינות קשות על הסלט, קערה לחלבי, קערה לבשרי, נפנף למנגל, ושפע חד פעמי: כסות קרטון, כוסות קר, סכו"ם, תבניות ח"פ עדיף עם מכסה.
ואל תהיו פראירים לעבוד קשה עם מנגל גחלים. אחרי פעם אחת תתייאשו מלהכין בעצמכם את האוכל.
תביאו אתכם מנגל חשמלי לצימר. זה יריץ לכם את הכנת הסעודה.
בקיצור תהנו!!!!
מי שרוצה עוד עצות בתחום בכיף...
5709666 גימייל וכו'
תביאו אתכם:
סוכר כי הרבה פעמים מה שבצימרים אין עליו חותמת מהדרין
שקיות תה בטעמים - אם אתם אוהבים אחרי בריכה קרה או גקוזי
שפע סוגי שתיה כגון בירה שחורה ולבנה, קולה, ספרינג במגוון טעמים, אקסל, דווקא בפחיות או בקבונים קטנים -כדי שיהיה לכם מקום במקרר וגם בשביל תחושת הסטייל..
פיצוחים,
פיתות ולחמים כפריים ממאפיית שובע (את הלחמים תפרסו מראש בשובע)
קרקרים שטוחים עגולים גדולים בסגנון כפרי של אוסם
חלב בקרטון
בקבוקי שוקו ובננה או תות
מגוון מעדנים ומלבי וקדאיף וכדומה
שפע סוגי גבינות: גבינה צהובה, גבינה ממרח בטעם שמנת של טרה, גבינת לאבנה עם שמן זית וזעתר, גבינה צפתית, בולגרית, רוטב פסטו, ממרח זיתים.
בשימורים: קרנבל זיתים שחורים וירוקים, מלפפון חמוץ, פירות חתוכים בתערובת.
בשרים: פרגיות עוף, קבב, קציצות בקר מתובלות, נקניקים מרגז, כבד עוף טרי, חזה עוף פרוס לשניצלים, דגי מושט ללא עור ,
תבלינים: מיץ לימון, שמן זית ושמן קנולה, מלח, גריל עוף, תבלין על האש, כמון, פלפל שחור גרוס,
ירקות, לקט ירקות שטופים, בצלים, עגבניות שרי, עגבניות רגילות, מלפפונים, חצילים (חציל חם מהמנגל בסעודת בשרים על האש זה אחד הדברים!!!) גמבות, פלפלים חריפים,
פותחן שימורים, יין לבן מוגז, חבילת נייר כסף קטנה, מלקחיים, סכין חיתוך בשר וקרש חיתוך לבשרי ואחד נוסף לחלבי, סכין לחלבי, פומפיה לחלבי לגירוד גבינות קשות על הסלט, קערה לחלבי, קערה לבשרי, נפנף למנגל, ושפע חד פעמי: כסות קרטון, כוסות קר, סכו"ם, תבניות ח"פ עדיף עם מכסה.
ואל תהיו פראירים לעבוד קשה עם מנגל גחלים. אחרי פעם אחת תתייאשו מלהכין בעצמכם את האוכל.
תביאו אתכם מנגל חשמלי לצימר. זה יריץ לכם את הכנת הסעודה.
בקיצור תהנו!!!!
מי שרוצה עוד עצות בתחום בכיף...
5709666 גימייל וכו'
נערך לאחרונה ב: