דיון טיפים והכוונה להקפאה נכונה

אנונימית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
שלום
אשמח להכוונה לגבי הקפאה.
מה טוב בהקפאה ומה לא.
איך הכי נכון להקפיא
ואיך הכי נכון להפשיר.
כל מידע יעזור לי .
(דגים, בשר, עופות, עוגות, ירקות, תוספות...)
תודה רבה!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כמעט הכל אפשר להקפיא.
ירקות עמילניים לא.
למשל תפו"א, פירה וכיוצ"ב ממש לא טוב להקפיא.

פשטידות מכל הסוגים אני אישית מקפיאה, גם של תפו"א, אורז וכו'.
החכמה היא לדעת להקפיא נכון ולחמם נכון [כשההדגשה היא לחמם ולא להפשיר]
מקפיאים בצורה אטומה היטב.
פשטידות ואורז לא מפשירים אלא מעבירים ישר מההקפאה למקור לחימום. אם משירים ניגרים נוזלים בהפשרה שפוגעים במרקם. החימום ישירות מהקפאה מאדה את אותם הנוזלים ולא מאפשר להם לפגוע במרקם.

עוף, בשר, דגים, מקפיאים או בקופסא אטומה היטב או בתבנית לחד פעמית סגורה היטב. אני סוגרת בניר כסף ונילון נצמד סביב כל התבנית.
 

חגיתי

משתמש מקצוען
קופצת על האשכול
עד כמה זמן האוכל בהקפאה טעים ולא נהיה מגעיל?
אני לפני לידה והקפאתי ארוחות כבר לפני חודש אם נאכל את זה עוד חודש זה עדין יהיה טוב?
כלומר חודשיים בהקפאה זה בסדר?
 

אפור ורוד

משתמש מקצוען
יכול לעזור לכן:
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה