דבר ראשון תראי שאין לך שם דלקת כי אז צריך אנטיביוטיקה.היי
אשמח לשמוע המלצות לרופא שינים שעושה טיפולי שורש
ומה המחיר ההגיוני לשלם על טיפול שורש
אני סובלת משן כואבת שחיבת טיפול שורש דחוף...
תודה
יש לך להמליץ לי על רופא בבני ברק ?דבר ראשון תראי שאין לך שם דלקת כי אז צריך אנטיביוטיקה.
בענין הרופא - הבנתי שהעלות זה בערך 3,500 ש''ח לא כולל כתר
מרפאת לב שרה בבני ברק רופאים מעולים ומחירים טובים ,(הכי חשוב- שירות פגז)יש לך להמליץ לי על רופא בבני ברק ?
מה זה אומר מחירים מעולים ?מרפאת לב שרה בבני ברק רופאים מעולים ומחירים טובים ,(הכי חשוב- שירות פגז)
אין לי מושג מחירים מדויקים ,יחסית למקומות אחרים הם זולים ,למרות שבשירות ומקצעויות הם מעבר לסטנדרט למי שמכיר את המצב במקומות אחרים........מה זה אומר מחירים מעולים ?
כמה עולה טיפול שורש ?
3500 לטיפול שורש ????דבר ראשון תראי שאין לך שם דלקת כי אז צריך אנטיביוטיקה.
בענין הרופא - הבנתי שהעלות זה בערך 3,500 ש''ח לא כולל כתר
אם זה כולל כתר זרקוניה אז יכול להיות.......3500 לטיפול שורש ????
ואם לא כולל כתר ? רק סתימה קבועה ?אם זה כולל כתר זרקוניה אז יכול להיות.......
אז זה נראה לי מוגזם המחירואם לא כולל כתר ? רק סתימה קבועה ?
ככה הרופא שיניים שלי אמר3500 לטיפול שורש ????
"שוד", אם כי יש לפעמים מקרים מאוד מורכבים ,כך שמי שלא מבין לא באמת יכול לדעתככה הרופא שיניים שלי אמר
הוא שלח אותי לרופא מומחה שלוקח 'רק' 2500.
אשמח להמלצה על רופא מומחה לטיפול שורש בירושלים במחיר טוב.."שוד", אם כי יש לפעמים מקרים מאוד מורכבים ,כך שמי שלא מבין לא באמת יכול לדעת
זה אותו דר כספי שמקבל בבני ברק ?יש דר כספי יקר אבל מומחה גדול הוא בהדסה עין כרם נרא לי 3000 תבררו
1 לא נרא קופת חולים 2 טיפול שורש בקופת חולים נשמע מפחיד ... סיפור מהחודש ילדה הלכה לסתימה בקופת חולים למוחרת השן לידה נפלה שוב לא מחייב שזה יקרה בטיפולי שינים רגילים אבל טיפול שור עדיף מישהו מוסמךזה אותו דר כספי שמקבל בבני ברק ?
מישהו התנסה בטיפול שורש בקופת חולים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: