כשיש דלקת בשן אי אפשר להרדים את המקום ולכן כואב כל כך ולא מטפלים בשן מודלקתהאם ניתן לטפל בדלקת בשן ללא טיפול שורש ?
למשל שרופא משפחה יתן אנטיביוטיקה ואז ירפא את הדלקת ואחרי זה מקסימום יעשו סתימה
כי רק הקדיחות בשן כדי להגיע לשורש מאד כואבות
ומי נותן את האנטיביוטיקה ?רופא משפחה ?כשיש דלקת בשן אי אפשר להרדים את המקום ולכן כואב כל כך ולא מטפלים בשן מודלקת
חייב קודם כל לקחת אנטיביוטיקה שהדלקת תעבור
ואז ירדימו את המקום ויעשו טיפול שורש
ניתן להשיג אותו בסופר פארם ?כדור שמעלים כאבים כאלו כליל הוא כדור בשם 'פוינט' (ללא מרשם רופא)
משפיע ל12 שעות וממש מעלים את הכאב לחלוטין.
תלכו לרופא חירום רק שיראה שזה דלקת ויתן אנטיביוטיקהומי נותן את האנטיביוטיקה ?רופא משפחה ?
לי רופא שיניים לעזרה ראשונה אמר שמריך מיד לעשות טיפול שורש ולא נתן שום מרשם לאנטיביוטיקהצריך להגיע לרופא שיניים לעזרה ראשונה ואם זה דלקת ייתן אנטביוטיקה
אנחנו מטפלים בקופה אז לא ידוע לי איך זה עם רופא פרטילי רופא שיניים לעזרה ראשונה אמר שמריך מיד לעשות טיפול שורש ולא נתן שום מרשם לאנטיביוטיקה
רופא שיניים פרטי גם יכול לתת מרשם או רק דרך רופא שיניים של
גם פרטי יכוללי רופא שיניים לעזרה ראשונה אמר שמריך מיד לעשות טיפול שורש ולא נתן שום מרשם לאנטיביוטיקה
רופא שיניים פרטי גם יכול לתת מרשם או רק דרך רופא שיניים של הקופה ?
גם פרטירופא שיניים פרטי גם יכול לתת מרשם או רק דרך רופא שיניים של הקופה ?
אפשר לשים משחה ששמים לתינוקות להרגעת חניכייםאיזה עוד אפשרויות יש לכאבים אם אין דלקת ?
איזה משחה ?אפשר לשים משחה ששמים לתינוקות להרגעת חניכיים
בטח בבית מרקחת ידעו לתת לךאיזה משחה ?
רופא משפחה וודאי יכול לתת.ומי נותן את האנטיביוטיקה ?רופא משפחה ?
הוא יכול לאבחן אם יש דלקת או לא ??רופא משפחה וודאי יכול לתת.
תלוי ברצונו הטוב...
לא.הוא יכול לאבחן אם יש דלקת או לא ??
הרי צריך לראות בפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: