זה לא אומר שאין חשש זה אומר שלכם לא קרה כלוםאין שום חשש בכלל. חזרתי לא מזמן דרך טורקיה. היה מלא חרדים חסידים וכו'. לא יצאתי משדה התעופה.
אבל חבר שלי נסע לפני שבוע לתורכיה ונהנה שם מאוד
יש המון המון שנוסעים כל הזמןמבררת בשביל מישהו-
שמעוניין לנסוע לשוויץ, עם נחיתת ביניים באיסטנבול למשך שעה וחצי
האם מסוכן?
לפני כשבוע פורסמה אזהרת מסע לתורכיה
מדובר גם על שהיה בשדה תעופה וישיבה לצד תורכים במטוס?
או רק לגבי הסתובבות במדינה עצמה?
אמת. וגם לא לעשרות היהודים במראה חרדי או חסידי שפגשתי. ולא לכל אלו שהתפללו איתנו במנין. וזו לא פעם ראשונה שאני עושה קונקשן שם.זה לא אומר שאין חשש זה אומר שלכם לא קרה כלום
זה שאתה מביא תובנות מהעבר לא מקיש על היום כיוון שכרגע יש אזהרה קונקרטית מכיוון איראן שמחפשת נקמה כנגד ישראלים, אז על תיקח על עצמך אחריות ותבין את המצב יותר טוב מהמל"לאמת. וגם לא לעשרות היהודים במראה חרדי או חסידי שפגשתי. ולא לכל אלו שהתפללו איתנו במנין. וזו לא פעם ראשונה שאני עושה קונקשן שם.
מהעבר הלא רחוק כ''כ.זה שאתה מביא תובנות מהעבר לא מקיש על היום כיוון שכרגע יש אזהרה קונקרטית מכיוון איראן שמחפשת נקמה כנגד ישראלים, אז על תיקח על עצמך אחריות ותבין את המצב יותר טוב מהמל"ל
אתה יכול להרים טלפון ולברר בהצלחהמהעבר הלא רחוק כ''כ.
אין לי צד שמישהו שמברר בשביל מישהו יסתמך על מה שמישהו כתב.
אבל סתם מעניין אם אזהרת המלל הייתה גם לגבי שדה התעופה
לא מצאתי. מה אומריםגם מעדכנים שם לגבי שהות בשדה התעופה
התכוונתי לשאול אם מעדכנים שם לגבי שדה התעופה
אתה יכול להרים טלפון ולברר בהצלחה
טלפון לבירורים בנושא אזהרות מסע: 02-6667444
לא מצאתי. מה אומרים
נכון זה השדה בין המאובטחים בעולםכרגע התקשרנו למספר של המל"ל שפורסם כאן ותודה על זה
יש שם מענה מיידי אנושי ואמרו שהשדה תעופה לא כלול באזהרת מסע!!
מאד מתלבטים מה לעשות עכשיו!*הודעה לציבור מטעם המטה לביטחון לאומי (מל"ל) - האגף ללוחמה בטרור:*
*עולה רמת אזהרת המסע לאיסטנבול לרמה 4 - הרמה הגבוהה ביותר*
האגף ללוחמה בטרור במטה לביטחון לאומי (מל"ל) מפרסם היום (ב׳), 13 ביוני 2022, י"ד בסיון תשפ"ב, כי רמת אזהרת המסע לאיסטנבול תועלה לרמה מס׳ 4, המהווה את הרמה הגבוהה ביותר.
*מתוך עמדת האגף:*
לפני שבועיים חודדה לציבור אזהרת המסע לנסיעה לטורקיה, בעקבות החשש במערכת הביטחון מפני ניסיונות איראניים לפגוע ביעדים ישראליים ברחבי העולם, בדגש על טורקיה.
*נוכח התמשכות האיום ונוכח עליית מדרגה בכוונות האיראניות לפגוע בישראלים בטורקיה, בדגש על איסטנבול, המטה לביטחון לאומי מעלה את אזהרת המסע על איסטנבול לרמתה הגבוהה ביותר, רמה 4.*
*בהתאם, קורא המל"ל לישראלים השוהים באיסטנבול לצאת בהקדם האפשרי מהעיר ולישראלים המתכננים לצאת לטורקיה להימנע מהגעה אליה עד להודעה חדשה.*
יוזכר, כי על שאר אזורי טורקיה קיימת אזהרת מסע ברמה 3 (בינונית), ולפיכך המטה לביטחון לאומי ממליץ לישראלים להימנע גם מנסיעות שאינן חיוניות לשאר חלקי המדינה.
*אין מניעה לבצע טיסות עם נחיתת ׳קונקשן׳ באיסטנבול, כל עוד אין במסגרתן יציאה משדה התעופה.*
הפרטים המלאים באתר המל"ל:
- קישור למסר לציבור: https://bit.ly/3xLL2VB
- קישור לאזהרת המסע לטורקיה: https://bit.ly/3QiNCcY
רק בשדה? אין אזהרה. לצאת מהשדה? לא חושב שכדאי לקחת סיכון...מאד מתלבטים מה לעשות עכשיו!
יש לנו כבר כרטיסים לעוד כ-3 שבועות..
רמת אזהרה 4 ולנסוע עם הילדים...
נגיד שנשים כובעים אבל את העברית אי אפשר להסתיר כשאתה עם ילדים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: