באתר של החברה הם די יקרים אבל במנועי חיפוש יש לפעמים מחיר טובאיך מצאתם מחיר מצחיק?
אני בדקתי גם שם וגם באל על ואצלם היה ממש יקר יותר.
מתל אביב לעמאן אין אוכל בכלל, עוד לפני שאתה קולט שההמראה הסתימה אתה כבר נוחתאגב, אם אתה סומך על הכשר הרבנות, אתה יכול להזמין אוכל כשר לקטע שבין עמאן לארה"ב (בין תל אביב לעמאן אין אוכל כשר)
מחלקים עוגה ושתיה לפני ההמראהמתל אביב לעמאן אין אוכל בכלל, עוד לפני שאתה קולט שההמראה הסתימה אתה כבר נוחת
כנראה שחיכיתם הרבה זמן להמראה, אצלי לא היה.מחלקים עוגה ושתיה לפני ההמראה
באילו מנועי חיפוש?באתר של החברה הם די יקרים אבל במנועי חיפוש יש לפעמים מחיר טוב
מדברים פה על טיסה לארה"בקחו בחשבון מקרה של עצירת חירום
אפילו במקרה הכי פשוט שיש משהו שלא מרגיש טוב בטיסה
יכולים לעצור במדינות עוינות שזה מפחיד ממש
היה סיפור כזה לאחרונה על חיילת שהמטוס שלה נחת באיראן
אם זה נכון אני אשמחמדברים פה על טיסה לארה"ב
אין הרבה מדינות עויינות בכיוון...
הכל חיובי...אם זה נכון אני אשמח
התעניינתי בטיסה כזו
ובגלל הסיבה הזו קצת נרתעתי
יש למשהו ניסיון עם טיסה בחברה הזו?
מתאים גם לטיסה של משפחה עם ילדים?
בסקיי סקנר לדוג'הכל חיובי...
רק אולי מישהו יכול לעזור ולהסביר איך מוצאים שם טיסות זולות?
באיזה מנוע חיפוש?
לא ספציפית עכשיו, פעמים רבות היה מחיר מסוים באורביץ או קיאק וכשחיפשתי באתר של רויאל ג'ורדן בעצמם זה היה יותר יקרבאילו מנועי חיפוש?
המוכרים לא הביאו לי אותם.
בהמשך לשאלה:שלום וברכה
רציתי לברר אם יש למישהו מידע/נסיון האם זה בסדר מבחינה בטחונית לטוס לארה"ב עם חברת התעופה הירדנית 'רויאל ג'ורדניאן' עם עצירה ב'עמאן'
בתקופה אחרת של השנה הייתי כמובן נוסע עם 'אל על', אך בתקופה זו כידוע המחירים בשמים (ת"מ) ולהם יש מחירים ממש מצחיקים
תודה רבה
אולי בתוך המדינה.בהמשך לשאלה:
מישהו אמר לי שיש חוק בירדן האוסר הכנסת סממנים יהודיים. ולכן אסור להעביר תפילין, ויש להחביא את הציצית והפאות וכו'.
האם יש לזה מקור או שזה סתם פנטזיה ואפשר לעבור כרגיל ללא בעיה??
הנ"ל רק כשנכנסים למדינה או גם כשעוברים בטיסת קונקשן?לגבי נוסעים עם פאות בולטות זו אכן יכולה להיות בעיה, אלא אם יש דרך להחביא מתחת לכובע (רק שאולי ידרשו להסיר את הכובע, כמו שקורה הרבה פעמים).
כשנכנסים למדינה.הנ"ל רק כשנכנסים למדינה או גם כשעוברים בטיסת קונקשן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: