בתור טיול.יש מלא לא חסר למה אתה מחפש צילום ?סיור? ביקור ?
שומר שבת יש ת כנפי הרשבי מאור הגנוז,בתור טיול.
אבל שיהיה שומר שבת, אם יש לך מספרים אשמח לקבל.
יש לך מספר טלפון?שומר שבת יש ת כנפי הרשבי מאור הגנוז,
(עובד בכל הארץ)
חסום לי, תוכל להגיד לי את מספר הטלפון?צלם אוויר חרדי, זכור לי שעושה גם סיורי מסוק.Israel Bardugo Photography - האתר של ישראל ברדוגו
The official website and image catalog of Israel Bardugo. האתר של הצלם ישראל ברדוגו - צילומי אוויר, צילומים ממסוק, ודוקומנטריה עולמיתwww.bardugo.com
077-350-650-3חסום לי, תוכל להגיד לי את מספר הטלפון?
מי הם? זה כנפי רשבי או מישהו אחר?כוכבית 2766.... יש להם גם מסוקים...
התקשרתי אליהם, לוקחים 5000 דולר. יש משהו יותר זול?כוכבית 2766.... יש להם גם מסוקים...
תודה!!צלם אוויר חרדי, זכור לי שעושה גם סיורי מסוק.Israel Bardugo Photography - האתר של ישראל ברדוגו
The official website and image catalog of Israel Bardugo. האתר של הצלם ישראל ברדוגו - צילומי אוויר, צילומים ממסוק, ודוקומנטריה עולמיתwww.bardugo.com
אפשר לקבל את מספר הטלפון?תודה!!
ממש מהמם!!!.
הגזמה פראיתהתקשרתי אליהם, לוקחים 5000 דולר. יש משהו יותר זול?
טסתם עד דובאי עם מסוק?!הגזמה פראית
בדובאי עלה לי 580 שקל !
טיסה לשם עוד 650 שקל .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: