דרוש מידע טינקו דרימי ודומיהם מול השואבים שוטפים האוטומטים

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אחרי כל הרעש בנושא...
אני מתעניין למה כולם מתמקדים דווקא בשואבים שוטפים הידניים ולא בדגמים הרובוטיים - יש כמה כאלה:

גם בהם ממה שבדקתי יש שני סוגים:
אלה עם המטלית הרוטטת (סדרה S של רובורוק למשל)
ואלה עם המטליות המסתובבות (סדרה Q של רובורוק למשל)

האם רמת הניקוי של הידניים יותר טובה? תחזוקה יותר קלה? או סיבה אחרת?

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הידניים יכולים לנקות אזורים ממוקדים לפי מה שאתה רוצה עכשיו ואפשר להשתמש בזה גם אם הרצפה לא ריקה מחפצים שלא אמורים להיות שם.

• תודה
Reactions: MOM

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ויש הבדל באיכות הניקיון?
אין לי נסיון מעשי עם הרובוטי אבל חושבת שזה פחות או יותר אותה איכות נקיון. (בדגמים מקבילים כמובן)

עריכה- אם שופכים מים על הרצפה לפני השואב שוטף הידני אז זה איכות טובה יותר מהרובוטי.

נערך לאחרונה ב:
  • תודה

rivkar

משתמש מקצוען
מה ששלחתם זה שואב אבק בלבד
השואבים שטופים מהסוג הזה הרבה יותר יקרים
אבל אני הייתי מעדיפה כזה דבר.. לדעתי - אם כבר שיעשה את העבודה לבד.. אם אני צריכה ללכת הלוך חזור על כל מרצפת כמה כבר חסכתי.. (בסדר לרוקן את הרצפה מילא צריך..)

• תודה

רבקה ט

משתמש צעיר
לי טענו שיש הבדל
הידניים יש יותר בקרה בניקיון אצלך
אם לכלוך לא ירד וזה יכול ליקרו בשתיהן
באוטומטי יישאר מלוכלך ובידני יעברו שוב והלכלוך ירד

בהצלחה

• תודה

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה ששלחתם זה שואב אבק בלבד
השואבים שטופים מהסוג הזה הרבה יותר יקרים
אבל אני הייתי מעדיפה כזה דבר.. לדעתי - אם כבר שיעשה את העבודה לבד.. אם אני צריכה ללכת הלוך חזור על כל מרצפת כמה כבר חסכתי.. (בסדר לרוקן את הרצפה מילא צריך..)
הראשונים ברשימה שם הם גם שוטפים.
אין לי נסיון מעשי עם הרובוטי אבל חושבת שזה פחות או יותר אותה איכות נקיון. (בדגמים מקבילים כמובן)

עריכה- אם שופכים מים על הרצפה לפני השואב שוטף הידני אז זה איכות טובה יותר מהרובוטי.

ברובוטי אי אפשר לשפוך מים קודם?

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
לפי מה שכתבו בשרשור סמוך, נראה שהפיצ'ר הכי שימושי לרבים כאן הוא היכולת לנקות באופן נקודתי לכלוכים רציניים - אחרי ארוחה של הילדים או כשנשפך משהו במטבח.
שואב שוטף רובוטי פחות מתאים לזה, כי הוא לא שואב נוזלים, לכלוכים גדולים או כמויות של לכלוך דביק. אם התהפכה קערת מרק או שהתינוק פיזר כמויות של קוסקוס, זה לא מתאים לשואב. סיבה נוספת שהשואב פחות מתאים לניקוי נקודתי היא שבדרך כלל צריך אפליקציה כדי לשלוח אותו לנקות אזור מסוים, וסיבה שלישית היא שצריך להזיז בשבילו את הכסאות. (כל רובוט והיכולות שלו בהגעה למקומות קשים, אבל רובוט שינקה פינת אוכל בלי הזזה של הכסאות לא יגיע לרמת הניקיון של מכשיר ידני שמחזיקים ביד אחת ומזיזים את הכסאות ביד השניה. כשממש מלוכלך, זה משמעותי)

הרובוטי יותר מתאים למי שיש לו שטחים גדולים, ו/או פחות צריך ניקוי של "קטסטרופות".
ויש כמובן את עניין המחיר.

• תודה

GVol

משתמש פעיל

-------------

לכל מי שמתעניין

אפשר עדיין לקנות דרכי את הדרימי

דגם 12 פרו כרגע לא במלאי , אפשר להזמין עכשיו וישלח אליכם מיד כשיגיע לארץ. המחיר הוא 1590 שח

דגם 14 עכשיו במחיר מיוחד (עד לסוף החודש הנוכחי [נובמבר]) במחיר 1850 שח (במקום 1950)

כולל משלוח ואחריות יבואן רשמי,

הזמנה מיידית! אספקה ישירות מהחברה בתוך עד 14 ימי עסקים (בד״כ מגיע יותר מהר)

(אפשרות למשלוח מהיר בתוספת 50 שח)

-------------

0527695921

gvolop 🤔 gmail.com

-------------

שובל 111

משתמש חדש

-------------

לכל מי שמתעניין

אפשר עדיין לקנות דרכי את הדרימי

דגם 12 פרו כרגע לא במלאי , אפשר להזמין עכשיו וישלח אליכם מיד כשיגיע לארץ. המחיר הוא 1590 שח

דגם 14 עכשיו במחיר מיוחד (עד לסוף החודש הנוכחי [נובמבר]) במחיר 1850 שח (במקום 1950)

כולל משלוח ואחריות יבואן רשמי,

הזמנה מיידית! אספקה ישירות מהחברה בתוך עד 14 ימי עסקים (בד״כ מגיע יותר מהר)

(אפשרות למשלוח מהיר בתוספת 50 שח)

-------------

0527695921

gvolop 🤔 gmail.com

-------------

אפשר את המפרט המלא של המכשיר הנמכר ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה