אופיס 365 טיימר ספירה לאחור בפאוור פוינט

האם אפשר לעשות טיימר שיישאר על המסך בזמן שהמצגת ממשיכה
(יש לי שקופית של טיימר עם 60 תיבות טקסט עם הנפשה של שניה לכל אחד ויש לי מצגת של 60 שקופיות שמתחלפות כל שניה)
מה שאני צריך זה שהטיימר יישאר לדקה ובינתיים יהיה אפשר להעביר תמונות במסך בלי אפשרות לדעת מראש כמה תמונות אני יצטרך לדקה
ניסיתי להטמיע בכמה דרכים כשקופית: אפשר להציג רק במסך מלא וכוידיאו: שאז אין את הבעיה הזו אבל עדיין א"א להעביר תמונות (ע"י לחיצה) בלי שיעבור לשקופית חדשה שגם אם יש שם את הטיימר הוא מתחיל שוב מהתחלה
חשבתי אולי אפשר להציג שתי שקופיות או מצגות במקביל (חצי מסך) ואז להעביר שקופית או הנפשה רק באחד אבל לא מצאתי דרך יש למישהו\י פיתרון

כרגע מצאתי פתרון יצרתי וידאו של טיימר (ע"י מצגת אחרת עם 60 שקופיות כל אחת לשניה ויצוא לוידיאו)
הוספתי למצגת חדשה את הוידאו עם הפעלה אוטומטית ליד זה הוספתי מס' תמונות והגדרתי הנפשה של הופעה בלחיצה על אובייקט אחר ושמתי סמל סתם שעליו אני לוחץ עם העכבר והתמונות מופיעות לפי סדר מוגדר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה