כהן מוטי אפי
משתמש חדש
רציתי לדעת פרטים על טיול לכמה ימים לזוג ביון מה יש ליוון להציע וכמה העלות שמה יקר או זול?
יכול לשאול את 0534455956רציתי לדעת פרטים על טיול לכמה ימים לזוג ביון מה יש ליוון להציע וכמה העלות שמה יקר או זול?
של מי זה המספר הזה?יכול לשאול את 0534455956
היא סוכנת, לי היא סגרה טיסות ומלון במחיר ממש טוב. מאוד נהנתי מהשירות שלה...של מי זה המספר הזה?
תודה רבהאני הייתי בסלוניקי אם כי אני לא בטוחה שיש לשם טיסות כרגע. יש מסעדה אחת של חבד כשרה האוכל חביב די חיממו אותו בשבילינו האווירה שם מאד טובה קניות מצאתי בזול ממש יש אטרקציות חביבות ואפשר גם לטייל בעיירות שמסביב באוטובוס\ רכב. לגבי אתונה יש מסעדה כשרה ממש טובה וברמה האטרקציות זה כמו שכבר כתבו למעלה- אקרופוליס, רכבל, ויש מוזיאונים חמודים קצת קניות וזה. בסך הכללי ממש מתאים לטיול זוגי רגוע.
צפון יוון מהממת ויחסית לא יקרה. כאן יש לך מסלול מפורט של זוג שומרי מצוות עם המלצות וטיפים:רציתי לדעת פרטים על טיול לכמה ימים לזוג ביון מה יש ליוון להציע וכמה העלות שמה יקר או זול?
בוקרשט מאד בטוחה. יש שם כיום 3 מסעדות כשרות:מה עם אוכל בבוקרשט?
ואין שם אנטישמיות?
אני יהיה שמה רק ל20 שעות, ואני מסתפק במה שווה יותר להשקיע האם בעיר עצמה של אתונה או לחפש מקומות יפים ליד הים עד כמה שיש כאלהאתונה נהדרת והתושבים חמים וחביבים (קצת דומים לישראלים).
האווירה מאוד טובה, ואפשר לראות יוונים רוקדים במסעדות לעת ערב לצלילי הבוזוקי.
יש סיור מודרך בעברית שלוקח אתכם רגלית בין האתרים המרכזיים.
שיט במעבורת מפוארת לכמה איים יפים.
רכבל להר גבוה ותצפית נהדרת במרכז העיר.
האקרופוליס.
מוזיאונים נחמדים (חלקם חינמיים) ביניהם המוזיאון ליהודי יוון, כלי נגינה, תלבושות יווניות.
פארקים, שוק פשפשים, טקס חילופי משמרות, ועוד דברים קלילים.
בנוסף, אפשר לקחת נהג ליום טיול למקומות קצת יותר רחוקים ומעניינים.
עלויות לא יקרות.
יש גם סלוניקי.
הייתי אומר לעשות שיט לאיים הסרוניים, כמו אגינה, הידרה ופורוס.אני יהיה שמה רק ל20 שעות, ואני מסתפק במה שווה יותר להשקיע האם בעיר עצמה של אתונה או לחפש מקומות יפים ליד הים עד כמה שיש כאלה
מה אתה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: