האם שייך להסביר יותר (או קישור להסבר) את סוג ההליכה הזו? שאלתי מספר אנשים וגם הם לא הבינו למה הכוונה.הליכה כאשר הצעדים הם מכיוון העקב לכף הרגל ולא להיפך מחזירה אותם למקום.
תודה לכל העוזרים.לעורך המדור הפופלרי "פטנט רשום"- המודיע, יש תרגיל מצויין לזה
אני ראיתי בהמודיע במדור פטנט רשום (לפני הרבה זמן), שזה עוזר כל יום לשכב על הגב כעשר דק' כאשר הרגליים מורמות על הקיר בזוית ישרה כמה שניתן. וכמו"כ הידיים מורמות ופרוסות ישר ומושכבות גם הם מעל הראש.תודה לכל העוזרים.
לגבי הנ"ל,
במה מדובר ? האם יש איזה צילום של זה או הסבר ?
מהיכן משיגים את המשחה?מכיר אישית מישהו שסבל מכאבים עזים וחשב כבר על ניתוח, הרוקחת המליצה לו על משחה בשם "קרם אובליפיחה" לשימוש במקום, זה חולל פלאים תוך זמן קצר. מחיר כ - 30 ש"ח
אני קניתי בבית מרקחת של לאומית. קוראים למשחה "פרוקטו אובליפיחה".מהי
מהיכן משיגים את המשחה?
על מה אתה מגיב? על איזה משחה אתה מדבר?יש לזה גם משחה וגם נרות
אני קניתי- לא עזר
על הפרוקטועל מה אתה מגיב? על איזה משחה אתה מדבר?
"פרוקטו" זה שם פותח כמעט לכל תרופה שמטפלת בטחורים. אתה קנית אולי "פרוקטו צורין" או "פרוקטו גליבנול" או משהו דומה. זה אכן מגיע גם במשחה וגם בנרות ובמקרים רבים לא כל כך עוזר...על הפרוקטו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: