טחורים אצל תינוקות

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תינוקת בת שנה סבלה עד לפני חודש מעצירות.
בחודש האחרון היא מטופלת בנורמלקס מה שמביא ליציאות רכות מאד.
בימים האחרונים היא חזרה לצרוח כשהיא מתפנה.
היום ראיתי שיש לה טחורים ( ככה זה נראה) שמונעים ממנה לצאת אפילו שהיציאות רכות מאדדד!
מה עושים ? למי פונים?
הייתי איתה אצל גסטרו לפני חודש הוא טען שאין לה טחורים, אבל הילדה צורחת ורואים אותם בברור.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון כל דבר שיכול להועיל.

תודה רבה.

ch3

משתמש פעיל
אשמח גם ליעוץ.

האם בדקת אצל כירורג ילדים? [אצלי בדקנו ולא רואה דבר, וממשיכים בינתיים לתת נורמלקס ללא שיפור]

מקופלת

משתמש מקצוען
אולי זה פיסורה?

תפני לניק לבן, יש לה המון ידע בנושא.

ch3

משתמש פעיל
לי הרופאה אמרה לי השבוע שלגיל הזה, פיסורה עם נורמלקס צריך לעבור. ואין צורך להתערבות נוספת.

אלא אם יש בעיה נוספת שזה צריך לבדוק אצל כירורג ילדים.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה לכולם.
זה נראה כמו טחורים זה ממש גוש בשר שחוסם את המקום בזמן היציאה( סליחה על התיאור).
כירוג ילדים אמור לעזור?

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
זה לא קשור לכירוגיה.
אלא פרוקטולוג טוב - כנראה ידע בדיוק מה הבעיה.
לא יודעת איפה את גרה, שמעתי שיש אחד טוב במרפאות חוץ של מעיני הישועה.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י rivkiy;n4914032:
תודה לכולם.
זה נראה כמו טחורים זה ממש גוש בשר שחוסם את המקום בזמן היציאה( סליחה על התיאור).
כירוג ילדים אמור לעזור?

הגוש הנל לא חוסם. טחורים הם כלי דם שיצאו החוצה. הם לא חוסמים הם פשוט מכאיבים! מאד!
בדרך כלל פרוקטולוג טוב ידע לזהות האם זה משהו שמצריך טיפול גם במשחה טיפולית. אני בכללית טופלתי עי פרוקטולוג מעולה!
ביינתיים ממליצה לתת לילדה כל יום כף שמן זית יחד עם האוכל. ושתות הרבה מים. ולהימנע ממאכלים כבדים
רפואה שלימה!

לבן

משתמש סופר מקצוען
קחי אותה מיידית לפרוקטולוג. חבל על כל רגע. תפני לעזר מציון שיסדרו לך תור חרום לרופא שמקבל דרך הקופה שלך.
מצב כמו שאת מתארת יכול לנבוע מכNה וכמה בעיות, זה לא חייב להיות טחורים, יכול להיות שיש גם קרע פנימי. גסטרו לא קשור כרגע לעניין.

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
לאחיינית שלי הייתה בעיה מולדת (מקום צר יותר או משהו כזה), אמרו לה לתת לה שמן פראפין כדי להקל על היציאות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה