דרוש מידע טור זעקה

מצב
הנושא נעול.

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כולנו הזדעזנו היום על התאונה שהתרחשה הערב במאה שערים
ואני חושב לעצמי מאיפה הגיע לציבור שלנו הימנייות המשיחית ברמה מטורפת שהיא בן איתמר בן גביר לברוך גולדשטיין הרי גדולי ישראל היו ידועים בדעתם המתונה בנושא המדיני והתגרות באומות וכל הסיבה שהלכנו אם הימין זה בגלל שמעניין אותם יותר מסורת ישראל ולא בגלל גישה מדינית
איך זה יכול להיות שכל פעם שיש איזה אירוע חרדי זה מסתיים בזריקת אבנים על נהגים ערבים למה כששורפים את דגל ישראל במאה שערים כל שליחי ודוברי המגזר החרדי מוקיעים את זה וששומעים על הצקות לערבים יש דממה בנושא מעולם לא הצדיקו הצקות לערבים אלא להיפך הרב שך היה נגד ההתנחלות/התיישבות וכן רבים מגדולי ישראל אז למה שמציקים לערבים יש שתיקה בנושא ובאמת מאיפה הנוער שלנו מדרדר לאידואלוגיה קיצונית ומסוכנת כל כך
ברור כשמש שהנהג היום לא נסע למאה שערים במטרה לרצוח יהודי יכול להיות שהוא באמת כאס מאוד על מה שהוא חטף והחליט לנקום אבל למה אנשים מתוכנו הביאו אותו למצב הזה ויכול להיות שהוא באמת הרגיש מאוים (שכל אחד ינסה לדמיין את עצמו בסיטואציה הפוכה) אבל ברור כשמש שאנשים מתוכנו גרמו להרג המיותר הזה הגיע הזמן שכל שלוחי ודוברי הציבור יוקיאו את הדברים האלה
להזכירכם רוצחי מוחמד אבו חדיר אם גם נוער שגדל אצלנו
החותם בדמעה
אדם כאוב

נערך לאחרונה ב:

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
כולנו הזדעזנו היום על התאונה שהתרחשה הערב במאה שערים
ואני חושב לעצמי מאיפה הגיע לציבור שלנו הימנייות המשיחית ברמה מטורפת שהיא בן איתמר בן גביר לברוך גולדשטיין הרי גדולי ישראל היו ידועים בדעתם המתונה בנושא הימני וכל הסיבה שהלכנו אם הימין זה בגלל שמעניין אותם יותר מסורת ישראל ולא בגלל גישה מדינית
איך זה יכול להיות שכל פעם שיש איזה אירוע חרדי זה מסתיים בזריקת אבנים על נהגים ערבים למה כששורפים את דגל ישראל במאה שערים כל שליחי ודוברי המגזר החרדי מוקיעים את זה וששומעים על הצקות לערבים יש דממה בנושא מעולם לא הצדיקו הצקות לערבים אלא להיפך הרב שך היה נגד ההתנחלות/התיישבות וכן רבים מגדולי ישראל אז למה שמציקים לערבים יש שתיקה בנושא ובאמת מאיפה הנוער שלנו מדרדר לאידואלוגיה קיצונית ומסוכנת כל כך
ברור כשמש שהנהג היום לא נסע למאה שערים במטרה לרצוח יהודי יכול להיות שהוא באמת כאס מאוד על מה שהוא חטף והחליט לנקום אבל למה אנשים מתוכנו הביאו אותו למצב הזה ויכול להיות שהוא באמת הרגיש מאוים (שכל אחד ינסה לדמיין את עצמו בסיטואציה הפוכה) אבל ברור כשמש שאנשים מתוכנו גרמו להרג המיותר הזה הגיע הזמן שכל שלוחי ודוברי הציבור יוקיאו את הדברים האלה
להזכירכם רוצחי מוחמד אבו חדיר אם גם נוער שגדל אצלנו
החותם בדמעה
אדם כאוב
זה סיפור ישן ההתפרעות של נוער שוליים בכיכר השבת במוצאי פורים ומוצאי שמחת תורה.
אין שום קשר לאידיאולוגיה או לציבור שלנו.

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה סיפור ישן ההתפרעות של נוער שוליים בכיכר השבת במוצאי פורים ומוצאי שמחת תורה.
אין שום קשר לאידיאולוגיה או לציבור שלנו.
זה תמיד זריקות אבנים על ערבים
גם זה מקרה קצה אני מדבר סתם על זה שקבוע הציבור שלנו מזדהה תמיד אם האידיאולגיה של בן גביר ויותר קיצונים

שרון אלוני

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
אני רוצה להוסיף שהדבר הזה ניכר כבר בכנסת שהמפלגות החרדיות נלחמות למען בנימין נתניהו וחותמות לו מכתבי נאמנות מחייבים בזמן שהרווח לציבור החרדי מזה הוא אפסי.
הדבקות לימין זה דבר שסתם השתרש אצל החרדים אין יותר מסורת לבינימין נתניהו מאשר לבני גנץ למשל הכל אמור להיות תלוי עם מי נוכל להוציא הסכם טוב יותר לעולם התורה

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מה שבטוח שצריך כל אחד לזעוק מקירות ליבו להקב"ה על המצב הקשה שאנו נמצאים בו בכל הבחינות ראיתי את הסרטון ופשוט אין מצב לא לבכות זה ממש קורע לב ומזעזע לגמרי !!!!! (מי שלא ראה אני ממש לא ממליץ לראות!!! )

שימחי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני רוצה להוסיף שהדבר הזה ניכר כבר בכנסת שהמפלגות החרדיות נלחמות למען בנימין נתניהו וחותמות לו מכתבי נאמנות מחייבים בזמן שהרווח לציבור החרדי מזה הוא אפסי.
הרווח הוא גדול כי כל המכתב אין לו בזמן אמת שום תוקף החרדים ילכו עם מי שהם רוצים ללא מניעה
ומצד שני יש רווח שזה מגדיל את נתניהו כי החרדים רק איתו וכל קול לבנט וסער הולך ללפיד

אני וביתי

משתמש מקצוען
מה שבטוח שצריך כל אחד לזעוק מקירות ליבו להקב"ה על המצב הקשה שאנו נמצאים בו בכל הבחינות ראיתי את הסרטון ופשוט אין מצב לא לבכות זה ממש קורע לב ומזעזע לגמרי !!!!! (מי שלא ראה אני ממש לא ממליץ לראות!!! )
בהחלט מזעזע מאוד ומזעזע גם התפרעות שגרמה לזה!

ניהול האתר

Administrator
מנהל
מנוי פרימיום גולד
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
בבקשה לא לדון דיונים אלו בפורום

רבותי.

דובר בעבר כבר מספיק פעמים.
אתר פרוג מיועד למידע מקצועי וענייני.
נוסף על הפורומים המקצועיים המיועדים לסייע מקצועית, יש גם את הפורום הנוכחי המיועד לבקשות סיוע ועזרה ספציפיות ואישיות עבור אנשים, וזאת כדי לנצל את פלטפורמת פרוג המכסה אלפי אנשים יראי שמים מכל רחבי העולם.

הפורום לא מיועד להחלפת דיעות, דיונים שונים בנושאי השקפה, גם לא נועד למוסר והתחזקות, לא בנושאי לשון הרע, לא בנושאי לימוד התורה, לא בנושא האינטרנט והטלפון, ולא בשום נושא, בשביל זה הולכים לדרשות בבית כנסת. ושכל אחד יחזק את חבירו באופן אישי.

אנא, עזרו לנו לשמור על אופי האתר שיהיה מקצועי נטו.
אנו מעריכים מאד את דיוני ההתחזקות סביב האינטרנט והסלולר, אך זה בסופו של דבר לא קשור למטרות ואופי האתר.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה