איזה סימנים אתה צריך ?תודה רבה,
אבל אני צריך צורת הדף!
אני אשמח לשמוע על אתר או תוכנה חינמית שאפשר להוריד חלק של טור ושולחן ערוך!
( לא מקום שיש רק אפשרות להוריד כל עמוד לבד, ולא כמה עמודים ביחד)
יש לך אולי מושג מה יעזור לי (התחלתי לחפש ולא מצאתי)יש את היברובוקס https://www.hebrewbooks.org/49565
טקסטים - מאגרים תורניים חינמיים
לצד פרוייקט השו"ת, אוצר החכמה, DBS ושאר המאגרים בתשלום, עומדים מאגרים תורניים המאפשרים גישה לספרים רבים מצויים ונדירים, גם למי שאין ידו משגת. באשכול זה ניתן קישורים למאגרים אלו, וכל המוסיף מוסיפין לו מן השמים: מאגרים מקוונים מאגר ספרות הקודש - טקסטואלי (תודה לגרף) תנ"ך | משנה | תוספתא | תלמוד...www.prog.co.il
אתה כותב בחיפוש של היברובוקס איזה ספר את רוצה, והוא עולה לך עם אפשרות להורדה/צפייה און ליין.יש לך אולי מושג מה יעזור לי (התחלתי לחפש ולא מצאתי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: