את הירקות צריך להקפיץ בנפרד לא?לאפות,
הכוונה ירקות מוקפצים בתוך הטורטייה...
אני אמלא במוצש, השאלה היא אם הטורטיה עצמה צריכה לעבור איזהשהוא תהליך, ומתי הכי מוקדם שאפשר לעשות אותוסלטים - סלט שונה והגשה שונה
האבוקדו עכשיו בשיאו והוא בריא וטעים זה סלט טיפונת אחרת מהמקובל, תנסו רק כמות קטנה, אהבתם לכו על זה.. קל ופשוט על כל 1 אבוקדו בשל אננס צריך 1/3 מכמות האבוקדו (אפשר טרי מיבוא זה ממש זול עכשיו ואפשר גם מקופסאת שימורים אבל ללא הנוזל) אצל אדום קצוץ גם שליש ממשקל האבוקדו חותכים הכל לקוביות לא מאוד...www.prog.co.il
ככל שממלאים מוקדם יותר הטורטיה נהיית סמרטוטית מהנוזלים של הירקות
תראי בקישוראת הירקות צריך להקפיץ בנפרד לא?
אני אמלא במוצש, השאלה היא אם הטורטיה עצמה צריכה לעבור איזהשהוא תהליך, ומתי הכי מוקדם שאפשר לעשות אותו
ברוראת הירקות צריך להקפיץ בנפרד לא?
את יכולה לאפות גם ביום שישיאני אמלא במוצש, השאלה היא אם הטורטיה עצמה צריכה לעבור איזהשהוא תהליך, ומתי הכי מוקדם שאפשר לעשות אותו
ונהיית רטובה מהאדים
להקפיד לקרר לחלוטין ולאחסן בכלי אטום, אחרת הטורטייה מאבדת את הפריכות שלה
עצור! פוס!תראי בקישור
אפשר לאפות את הטורטיה בכמה צורות
להרכיב את המנה הכי קרוב להגשה
נכנסת לקישור שהבאתי?עצור! פוס!
את מתכוונת לטורטיה שמכינים לבד
אני התכוונתי לקנות טורטיות מוכנות ורק למלא....
אוקי צודקת,נכנסת לקישור שהבאתי?
מי מכינה טורטיה בבית?
אז אל תאפי בכללאני מתכננת לגלגל כרולדה ולא להשאיר פתוח...
על המקום? במוצש?אז אל תאפי בכלל
אפשר לחמם לשניה שיתגלגל יפה
תודה!מחבת או מיקרו רק לכמה שניות שיתגלגל יפה
צריך לעבוד בשיטת הסרט הנע
מחממים כמה ביחד ממלאים מגלגלים ואת החיתוך הנוסף עושים רק בסוף כשכל הטורטיות מגולגלות ןמוכנות לחתוך
בשמחהתודה!
אין מילים
עבר שבועייםלא נראה לי, מה זה קצת יותר?
במקררהיה במקפיא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: