עזרה טופס העדר חובות מעיריית ירושלים, דחוף מה עושים??

סטודיו עמודים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
עימוד ספרים
שלום וברכה, אנחנו צריכים את טופס "העדר חובות מעיריית ירושלים" לצורך רישום בטאבו הגשנו את הבקשה באופן מקוון, וכל פקיד שדיברנו איתו אמר שלוקח מינימום 3 שבועות עד שעונים לבקשה אם בכלל :cry: כי זה עובר בין אגפים וכל אחד לוקח את הזמן , הענין שאנחנו צריכים את זה ממש דחוף וכל יום שהמסמך מתעכב אנחנו משלמים קנסות לקבלן כי זה מערב לנו את כל רישום בטאבו. האם יש למישהו פתרון בשבילנו לזרז את הבקשה אין לנו גם בעיה לשלם עבור זה שזה יהיה יותר מהיר העיקר שיהיה את הטופס??

סטודיו עמודים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
עימוד ספרים
לגשת למחלקת גביה בעיריה
הוציאו לנו במקום (לפני כמה שנים)
תודה רבה באמת הפחת בי תקווה! האם הגעת עם כל המסמכים ? צריך לקבוע תור או משהו ? איפה הם יושבים?

סטודיו עמודים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
עימוד ספרים
לשלוח מישו...

אבל בקרוב כבר לא יצטרכו את זה.
כאילו פשוט ללכת ? כמו שshani123 אמרה ? אני מפחד שאני יבןא לשם ויזרקו אותי לכל הרוחות כי אין לי יכולת דיבור כ"כ

shani123

משתמש מקצוען
תודה רבה באמת הפחת בי תקווה! האם הגעת עם כל המסמכים ? צריך לקבוע תור או משהו ? איפה הם יושבים?
לא זוכרת פרטים, לא עשיתי בעצמי...
לכאורה לקבוע תור למחלקת שומה וגביה ולגשת עם כל המסמכים וכרטיס אשראי.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
כאילו פשוט ללכת ? כמו שshani123 אמרה ? אני מפחד שאני יבןא לשם ויזרקו אותי לכל הרוחות כי אין לי יכולת דיבור כ"כ
אני אישית לא מכיר שם, אבל זה משו סטנדרטי שכל אחד מגיע יום שהוא צריך את זה.
כולם מגיעים לסידורים שונים וטופסולוגיה.
אף אחד לא מעיף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה