בינה מלאכותית טופו--

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מה עושים עם טופו???
יש לי מטובל (ואל תשאלו למה יש לי)
אין לי מושג מאיזה כיוון להסתכל עליו
זה טעים?
זה אכיל?
באיזה צורה?
ואיך משכנעים את בני הבית שכדאי לטעום?
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא נראה לי שזה חלבון מלאכותי, אבל לשיקולך...
אני מטגנת בצל+פטריות ואז חותכת לחתיכות את הטופו ומקפיצה קצת עם הבצל.
מגישים עם אורז- קוסקוס- פירה וכו
לדעתי משתלב ממש טוב.
אכיל וכו ענין של טעם
תעשי חיפוש פה יש הרבה מתכונים
 

גרפיקאית לשעבר

משתמש מקצוען
מה עושים עם טופו???
יש לי מטובל (ואל תשאלו למה יש לי)
אין לי מושג מאיזה כיוון להסתכל עליו
זה טעים?
זה אכיל?
באיזה צורה?
ואיך משכנעים את בני הבית שכדאי לטעום?
למה מלאכותי?
טופו זה לא סינטטי.
זה פשוט חלבון צמחוני- סויה
לדעתי הכי טעים מוקפץ:
תטגני בצל וירקות (גמבה, ברוקלי, שעועית ירוקה- מה שבא לך)
ותוסיפי את הטופו חתוך לקוביות
עם קצת רוטב סויה ותבלינים.
תגישי עם פסטה\אורז
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא נראה לי שזה חלבון מלאכותי, אבל לשיקולך...
לא היה רציני
פשוט חיפשתי מקדם וקפץ לי הבינה מלאכותית...

אני מטגנת בצל+פטריות ואז חותכת לחתיכות את הטופו ומקפיצה קצת עם הבצל.
מגישים עם אורז- קוסקוס- פירה וכו
לדעתי משתלב ממש טוב.
זה נמס בחום?
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה. בקר
מנהלות
לקחו אותי רציני
אפשר לערוך כותרת?
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

יראת גאולה

משתמש מקצוען
לטעמי זה טעים מאוד,
אבל אחרי פעם אחת שבעלי טעם, הוא לא מוכן שאכניס הביתה שוב את ה"סוליות שעם" האלו (המרקם שלהם באמת לא משהו). זה לא נמס.

הכי טעים לדעתי,
להוסיף לירקות מוקפצים, חתוך לרצועות דקות / לקוביות קטנות (כי זה תפל, צריך חתיכות קטנות כדי שיספוג את הטעם), בתיבול טעים ובעיקר רוטב סויה.
אפשר להשרות לפני כן בתיבול כדי לשפר את הטעם.

עוד אופציה טעימה, לפרוס ולהכין כמו שניצל, עם הרבה תיבול. כשזה טרי, המרקם לא מורגש. אבל כשזה מתקרר אי אפשר לאכול את זה.
 

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לטופו אין טעם משל עצמו.
ניתן לעשות איתן המון דברים:
כמו חזה עוף: מוקפץ, לטגן כמו שניצל (כמובן שצריך להשרות קצת לפי הטיגון בביצה עם שום ותבלינים שאתם אוהבים).
לגרד ולעשות קציצות - להוסיף שום, כוסברה, תבלינים שאתם אוהבים, לערבב עם ביצה ולטגן. אחרי הטיגון ניתן לבשל ברוטב.
לעשות ממנו כל מיני ממרחים - לטחון בבלנדר עם כל מיני ירקות או קטניות - למשל - עם זיתים, עם פלפלים, עם עגבניות ועוד.
אם את צריכה עוד רעיונות - כתבי ואשתדל להעלות עוד.
בהצלחה!
 

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
תחתכי לקוביות
ותשימי שמן זית
רוטב סויה
וסילאן
ששלושת המרכיבים יהיו בצורה מאוזנת ושהחתיכות יספגו
אני משאירה לילה שלם
על חבילה סטנדרטית של תנובה אני שמה 3 כפות מכל דבר
ולמחרת מקפיצה עם בצל ירקות וכו' זה מעדן!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה