קצינלנבויגן
משתמש צעיר
היטבלתי אותה לפני 4 יום
ועדיין לא הדלקתי אותה האם מישהו התנסה בזה וזה עבד לו ?
תחכה לפחות שבוע.לא ניסיתי מכונת קפה, אבל מניסיון עם כמה מכשירי חשמן (טוסטר, מקציף חלב, קומקום...) פשוט צריך להשאיר כמה ימים עד שיבש בוודאות (4 אמור להספיק, אבל אני לא יודעת), ואח"כ להדליק. אולי כדאי לחכות עוד יום ליתר ביטחון...
את מה הטבלת בדיוק?היטבלתי אותה לפני 4 יום
שימו ב4 קילו אורז.... אולי יעזורהיטבלתי אותה לפני 4 יום
שאלתי שני רבנים והם אמרו לי להטבילאת מה הטבלת בדיוק?
המים עוברים בתוך מערכת סגורה שככל הנראה מי המקווה כלל לא נכנסו לתוכה...
ולעניין המכשיר עצמו, שים לייבוש בשמש כמה ימים וזה אמור להספיק בדר"כ
יש פתרון נוסף, לפרק ע"י טכנאי ישראל ולהרכיב מחדש, [כמדו'].שאלתי שני רבנים והם אמרו לי להטביל
זה יתר גרוע מפאלפון?לפי מה שידוע לי יש הבדל בין המכשירים שדובר עליהם לעיל שודאי כולם מטבילים,מחכים יומיים ומשתמשים לבין מכשיר קפה שיש בו כרטיס אלקטרוני שלפי מה שאמרו לי אסור להטביל (אלא למסור לאומן שיתקן וכו')
איזו מכונה זו? קפסולות?שאלתי שני רבנים והם אמרו לי להטביל
כןאיזו מכונה זו? קפסולות?
הרבנים ששאלת יודעים איך זה עובד?
אלו רבנים מוועד הכשרות של העדה החרדיתהרבנים ששאלת יודעים איך זה עובד?
זה לא קומקום...
מעניין...אלו רבנים מוועד הכשרות של העדה החרדית
אני חושב שהם אמורים להבין
וזה שזה לא מגיע לא בטוח שזה פוטר את צריך להטביל מבחינתך את החלקים הגלוים במכונה
מטבילים בלי ברכה, [דאולי נחשב כלי סחורה], וראיתי מי שכתב דהמיקל אין מוחין בידו.הרבנים ששאלת יודעים איך זה עובד?
זה לא קומקום...
אני בזמנו הקנתי לגוי (קניין גמור לגמרי) ואח"כ הוא הגיע אלי לשתות כוס קפהמטבילים בלי ברכה, [דאולי נחשב כלי סחורה], וראיתי מי שכתב דהמיקל אין מוחין בידו.
את זה בדיוק ניסתי למנועאני בזמנו הקנתי לגוי (קניין גמור לגמרי) ואח"כ הוא הגיע אלי לשתות כוס קפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: