יהודי יקר אני מבקש ממך תקרא עד הסוף ואל תסגור
מי רוצה להרחיק מעצמו ומכל בני ביתו את המחלה הנוראה לשנים ארוכות.!!!
בימים האחרונים אני מסתובב נסער, לא יודע איך להכיל את הסיפור ששמעתי...
יש לי חבר בקהילה, אברך חשוב, אבא ל-9 ילדים, שבשנה שעברה התמודד עם מחלה קשה של הילד שלו בראש...
הם טסו לווינה לטיפולים, המשפחה היתה מפורקת לכמה חודשים. אם אתה זוכר, עשינו אז התרמה...
לפני כמה ימים נודע לי, שעכשיו גילו את המחלה הנוראה בגופו של החבר שלי, מחלה ממאירה במצב קשה - שכאן בארץ אין לזה סיכויי טיפול!
המקרה הזה שבר אותי ממש!
ילד חולה זה משהו שלצערנו שומעים. גם אבא שחולה הוא לא כל כך נדיר ל"ע,
אבל ילד ואבא? בתקופה כל כך קצרה? אוי, שהשם ירחם. אי אפשר לתפוס מה עובר על המשפחה הזו...
וזה לא הכול!
מתברר, שהמחלה של הילד השאירה אותם עם חובות של מאות אלפי שקלים, והבשורה הקשה כעת מכניסה אותם לסחרור כלכלי שאין להם סיכוי לצאת ממנו לבד!
לא להאמין מה שמשפחה אחת מסוגלת לעבור!
ב"ה, מדובר במשפחה חזקה, יש להם אמונה איתנה ושמחת חיים, אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות המרה שמתרחשת כאן. אין להם סיכוי להתמודד לבד.
הבנתי, יחד עם החברים שלי, שאם אנחנו לא נרתמים לעזור לו - המשפחה הזו תתפרק, תתרסק. אין הגדרה אחרת.
אתה יודע, אני לא איש של התרמות, ובחיים לא חשבתי שאעשה את הצעד הזה. לצערי, כבר עשיתי את זה פעם אחת בסבב הראשון, ואני עושה זאת עכשיו שוב.
הם זקוקים באופן מיידי ל-600,000 שקל. אחרת - הם פשוט קורסים!
באופן אישי תרמתי 4000 ש"ח, ולקחתי על עצמי יעד לא קטן של עזרה, 3600 ש"ח.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי להגיע ליעד, ולהירתם למען המשפחה היקרה הזו שלא תתפרק.
השתתפתי בכנס חרום שנערך בקהילה שלי, והרבי, כ"ק מרן אדמו"ר מספינקא שליט"א בירך בחום את ברכת קדשו, שמי שיתרום למען המשפחה הזו - מרחיק מעצמו ומכל בני ביתו את המחלה הנוראה לשנים ארוכות.
אני מאמין בברכה הזו, ורוצה אותה בשביל כל מי שאני מכיר.
אתה יכול לקחת חלק כאן, בלינק המצורף: https://www.charidy.com/mh20/31553
תודה רבה ותזכו למצוות
מי רוצה להרחיק מעצמו ומכל בני ביתו את המחלה הנוראה לשנים ארוכות.!!!
בימים האחרונים אני מסתובב נסער, לא יודע איך להכיל את הסיפור ששמעתי...
יש לי חבר בקהילה, אברך חשוב, אבא ל-9 ילדים, שבשנה שעברה התמודד עם מחלה קשה של הילד שלו בראש...
הם טסו לווינה לטיפולים, המשפחה היתה מפורקת לכמה חודשים. אם אתה זוכר, עשינו אז התרמה...
לפני כמה ימים נודע לי, שעכשיו גילו את המחלה הנוראה בגופו של החבר שלי, מחלה ממאירה במצב קשה - שכאן בארץ אין לזה סיכויי טיפול!
המקרה הזה שבר אותי ממש!
ילד חולה זה משהו שלצערנו שומעים. גם אבא שחולה הוא לא כל כך נדיר ל"ע,
אבל ילד ואבא? בתקופה כל כך קצרה? אוי, שהשם ירחם. אי אפשר לתפוס מה עובר על המשפחה הזו...
וזה לא הכול!
מתברר, שהמחלה של הילד השאירה אותם עם חובות של מאות אלפי שקלים, והבשורה הקשה כעת מכניסה אותם לסחרור כלכלי שאין להם סיכוי לצאת ממנו לבד!
לא להאמין מה שמשפחה אחת מסוגלת לעבור!
ב"ה, מדובר במשפחה חזקה, יש להם אמונה איתנה ושמחת חיים, אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות המרה שמתרחשת כאן. אין להם סיכוי להתמודד לבד.
הבנתי, יחד עם החברים שלי, שאם אנחנו לא נרתמים לעזור לו - המשפחה הזו תתפרק, תתרסק. אין הגדרה אחרת.
אתה יודע, אני לא איש של התרמות, ובחיים לא חשבתי שאעשה את הצעד הזה. לצערי, כבר עשיתי את זה פעם אחת בסבב הראשון, ואני עושה זאת עכשיו שוב.
הם זקוקים באופן מיידי ל-600,000 שקל. אחרת - הם פשוט קורסים!
באופן אישי תרמתי 4000 ש"ח, ולקחתי על עצמי יעד לא קטן של עזרה, 3600 ש"ח.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי להגיע ליעד, ולהירתם למען המשפחה היקרה הזו שלא תתפרק.
השתתפתי בכנס חרום שנערך בקהילה שלי, והרבי, כ"ק מרן אדמו"ר מספינקא שליט"א בירך בחום את ברכת קדשו, שמי שיתרום למען המשפחה הזו - מרחיק מעצמו ומכל בני ביתו את המחלה הנוראה לשנים ארוכות.
אני מאמין בברכה הזו, ורוצה אותה בשביל כל מי שאני מכיר.
אתה יכול לקחת חלק כאן, בלינק המצורף: https://www.charidy.com/mh20/31553
תודה רבה ותזכו למצוות