טאבלט ננעל

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ברשותי מכשיר טאבלט סמסונג של הדרן (וייז).
קרה לו משהו וכעת אין אפשרות להפעיל אותו. כאשר אני מנסה להדליק אותו רואים כיתוב בחלק העליון של המסך:
custom binary blocked by frp lock

דיברתי עם הדרן, והם אמרו שאם המכשיר לא נדלק בכלל, אז זה לא קשור אליהם, ואפשר לטפל בזה בכל מעבדה.
שאלותיי:
א. האם באמת צריך בשביל זה מעבדה, או שניתן לטפל בזה בכוחות עצמי?
ב. אם כן צריך מעבדה, לאן כדאי ללכת במודיעין עילית?
ג. כמה זה אמור לעלות?

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
תלוי, אם אתה מצליח להגיע ל"מצב הורדה" - "Download mode" אז זה קל, להגיע למצב הזה צריך ללחוץ כשהמכשיר מכובה על לחצן ההפעלה+לחצן הבית+לחצן הווליום התחתון (ברוב דגמי סמסונג) וכשנפתח דף אזהרה לוחצים על כפתור הווליום העליון.
אבל, הדרן חוסמים את האפשרות להגיע למצב הורדה כי אז אפשר להוריד את החסימה.
לכן לדעתי זה בהחלט קשור להדרן, כי רק בגללם תצטרך עכשיו לפרוץ את המכשיר מה שיעלה לך כ 400 ₪ ותצטרך להחזיר את החסימה שלהם, ובטח גם על זה הם יקחו לך כסף.
בקיצור לך אליהם - כנפי נשרים 60 - גש לקומת המעבדה למטה ותראה להם את מה שקרה לך.
אם הם יקחו ממך כסף זה מוצדק (עד 500 ₪)
אבל במעבדה - סתם יסירו לך את החסימה.
איך זה קרה? זה לא אמור לקרות במכשיר בלי שינסו לפרוץ אותו (רוט) או לצרוב לו קושחה חדשה? אם אכן ניסית לעשות משהו כזה בהחלט הדרן לא חייבים לטפל לך בזה אפילו שלא נראה לי שיהיה אכפת להם לנסות תמורת כסף.
אם הם לא יסכימו, לך למעבדה כמו "זולפון" בדווידקה, הם יקחו עד 500 ₪ ויתקנו לך את המכשיר.

נערך לאחרונה ב:

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תלוי, אם אתה מצליח להגיע ל"מצב הורדה" - "Download mode" אז זה קל, להגיע למצב הזה צריך ללחוץ כשהמכשיר מכובה על לחצן ההפעלה+לחצן הבית+לחצן הווליום התחתון (ברוב דגמי סמסונג) וכשנפתח דף אזהרה לוחצים על כפתור הווליום העליון.
אבל, הדרן חוסמים את האפשרות להגיע למצב הורדה כי אז אפשר להוריד את החסימה.
לכן לדעתי זה בהחלט קשור להדרן, כי רק בגללם תצטרך עכשיו לפרוץ את המכשיר מה שיעלה לך כ 400 ₪ ותצטרך להחזיר את החסימה שלהם, ובטח גם על זה הם יקחו לך כסף.
בקיצור לך אליהם - כנפי נשרים 60 - גש לקומת המעבדה למטה ותראה להם את מה שקרה לך.
אם הם יקחו ממך כסף זה מוצדק (עד 500 ₪)
אבל במעבדה - סתם יסירו לך את החסימה.
איך זה קרה? זה לא אמור לקרות במכשיר בלי שינסו לפרוץ אותו (רוט) או לצרוב לו קושחה חדשה? אם אכן ניסית לעשות משהו כזה בהחלט הדרן לא חייבים לטפל לך בזה אפילו שלא נראה לי שיהיה אכפת להם לנסות תמורת כסף.
אם הם לא יסכימו, לך למעבדה כמו "זולפון" בדווידקה, הם יקחו עד 500 ₪ ויתקנו לך את המכשיר.

מצב ההורדה (על ידי הלחיצה על כל הכפתורים) דווקא עובד לי. הם (הדרן) אמרו לי לנסות את זה. זה התחיל להוריד (לא הבנתי מה זה מוריד. מערכת הפעלה?) אבל אחרי שזה היה במצב הזה כמה שעות התייאשתי.

500 ש"ח - ואו. לא חשבתי על סכום כזה... זה פחות או יותר המחיר של מכשיר חדש.

איך זה קרה? - אין לי מושג. לא ניסיתי לעשות אתו שום דבר חריג.

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
מצב ההורדה (על ידי הלחיצה על כל הכפתורים) דווקא עובד לי. הם (הדרן) אמרו לי לנסות את זה. זה התחיל להוריד (לא הבנתי מה זה מוריד. מערכת הפעלה?) אבל אחרי שזה היה במצב הזה כמה שעות התייאשתי.
זה לא אמור להוריד כלום
זה נועד לחיבור למחשב ולצריבת רום.
אם אתה רוצה אני יסביר לך, אבל זה יסיר לך את החסימה של הדרן, תשאל אותם קודם אם הם יחזירו לך אותה בחינם.
איך זה קרה? - אין לי מושג. לא ניסיתי לעשות אתו שום דבר חריג.
אם כך, זה חייב להיות קשור להדרן, אתה צריך לחייב אותם לטפל לך בזה.

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כיון שמצב הורדה לא חסום יקחו ממך הרבה פחות, אבל אני יכול להדריך אותך בחינם (כאמור יתכן שזה יסיר את החסימה של הדרן) זה בכלל לא מסובך.
אשמח מאוד.
אם החסימה תוסר אז הטאבלט לא יעבוד בכלל (עם הסים של הדרן)?

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
לחץ כאן להורדה
לחץ כאן לעמוד ההורדה

מצ"ב: תוכנת אודין, קובץ רום, דרייבר למחשב.
צרפתי לך גם סירטון הדרכה, רק בשונה מהסירטון לך צרפתי רק קובץ AP ורק אותו תצטרך להכניס לתוכנת אודין.
הקבצים שיש לך במכשיר לא ימחקו.
יתכן מאד שהחסימה של הדרן תשאר גם לאחר צריבת הרום ולא תפסיד כלום.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לחץ כאן להורדה
לחץ כאן לעמוד ההורדה

מצ"ב: תוכנת אודין, קובץ רום, דרייבר למחשב.
צרפתי לך גם סירטון הדרכה, רק בשונה מהסירטון לך צרפתי רק קובץ AP ורק אותו תצטרך להכניס לתוכנת אודין.
הקבצים שיש לך במכשיר לא ימחקו.
יתכן מאד שהחסימה של הדרן תשאר גם לאחר צריבת הרום ולא תפסיד כלום.
עשיתי כפי שמוסבר בסרטון. הטענתי את הקובץ AP שצירפת (יש לציין שבשונה מהמוצג בסרטון אין לא קדומת AP). אחרי שהתחלתי את הצריבה קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף)

קבצים מצורפים

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    KB 96.1 · צפיות: 47

selo

משתמש פעיל
תנסה עוד פעם עם גירסה ישנה יותר
לחץ כאן להורדה
לא מאמין שאפשר בכלל, החסימה שלהם בנויה על KNOX וזה בדיוק אמור להראות ככה, שאתה יכול כאילו לצרוב אבל תמיד תקבל שגיאה לכן אני מאמין שהחסימה שם פעילה אך יש איזה שיבוש ולכן הוא ננעל...

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
לא מאמין שאפשר בכלל, החסימה שלהם בנויה על KNOX וזה בדיוק אמור להראות ככה, שאתה יכול כאילו לצרוב אבל תמיד תקבל שגיאה לכן אני מאמין שהחסימה שם פעילה אך יש איזה שיבוש ולכן הוא ננעל...
אז אי אפשר לתקן בכלל?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה