איזה חלק לא היה ברור?לא ממש הבנתי....
אפשר להוסיף תמונה ישירות מהמחשב ולא רק בקישור, רק בחשבון ברירת המחדל.איך אפשר להוסיף חתימה של קובץ תמונה?
כשאני לוחצת על הוספת תמונה, הוא נותן לי רק אפשרות של כתובת אתר, ולא של הוספת קבצים מהמחשב.
תודה
כל זה רק בחשבון ברירת המחדל.יש שם בהגדרות/ חתימה למעלה מופיע הוספת תמונה ואח"כ העלה
זה לא שבגלישה בסתר אפשר להעלות גם בחשבון שאינו ברירת מחדל, אלא ששם הוא נפתח ראשון ונהיה ברירת מחדל..ניסיתי בגלישה בסתר, ושם באמת יש אפשרות להעלות קובץ בחשבון שאינו ברירת מחדל,
לא כל כך הבנתי.אבל משום מה הוא לא מקבל את ההעלאה.
ממלא את הקו, וחוזר לחלון של "גרור קובץ מהמחשב".
זה לא שבגלישה בסתר אפשר להעלות גם בחשבון שאינו ברירת מחדל, אלא ששם הוא נפתח ראשון ונהיה ברירת מחדל..
זה יהיה ברירת המחדל עד שתסגרו את הגלישה בסתר,ולנצח זה יהיה הראשון כי זה לא שומר נתונים, נכון?
ובטוח שלא מוסיף את הקובץ?!מה שקורה, הוא פותח לי את החלון וכותב "העלה קובץ מהמחשב שלך". אני לוחצת ובוחרת קובץ מהמחשב, ואז נכתב לי - מעלה עם מלבן ארוך שמתמלא, אחרי שגומר להתמלא, מסתובב לי שניה עיגול מקווקו וחוזר לחלון הראשון "העלה קובץ מהמחשב שלך".
ועבד?יש שם אופציה להעלות מהאחסון, וניסיתי דרך שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: