נכתב ע"י שריתs;1279490:יש לי רעיון פיצוץ!!!
אני מקווה שאצליח להסביר לך אותו מספיק, אם לא תדמייני, אז אשיג לך תמונה שעשיתי את זה פעם:
תקני מרשמלו - כמובן. והרבה.
בד כמו של הינומה- לבן דק כזה...."טול" (מסוג פשוט)
סרטים בגוונים עדינים- לבן וורוד בהיר.
והכי חשוב: כדורי קלקר.
כל מרשמלו תעטפי בחתיכה מהטול ותקשרי עם סרט. תנעצי קיסם- כמו סוכריה.
עכשיו פשוט מאד- תנעצי את זה בקלקר. לא באופן מסודר- אלא צפוף, וקצת עולה אחד על השני. יצא לך כדור ענק!
הסרטים הורוד לבן, קצת יצאו החוצה, וגם השאריות של הטול, וזה מהמם ככה...
אם את עושה מרשמלו בגווני ורוד לבן- את מקבלת בסוף כדור שנראה כמו הזר פרחים של הכלה...
זה יוצא מדהים. קל לעבודה. רק תצטיידי בהרבה חבילות, כי הם מתחסלות על כל כדור.
(חלק כדורים עשיתי ממרשמלו צבעוני- וזה יצא גם יפה)
וכמובן תעשי כמה כדורים, את יכולה לתקוע מתחת לכדור בסוף איזה קיסם ארוך ועבה, שמלופף גם הוא איכשהו...
בקיצור, זה נראה כמו זר ורדים טעים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: