קורונה חתונה ברכבת???

יאיר חיון

משתמש רשום
שרת התחבורה מירי רגב ושר הבריאות יולי אדלשטיין סיכמו כי תנועת הרכבות תתחדש ביום שני למרות העלייה בהדבקה בקורונה בימים האחרונים...אבל...אולמות אירועים הם עדיין משאירים סגורים למרות שזה יהיה מוגבל לכמות אנשים ומעקב אחרי האורחים...וכאן הבן שואל... מה שונה אולמות אירועים מהרכבת, מסעדות וחופים???
כמה כאב ראש אפשר לחסוך ממחותנים, וכמה לחץ מיותר אפשר להוריד מהחתנים והכלות שמתחתנים בתקופה הקרובה שבלאו הכי יש להם מספיק לחץ על הראש-בפתיחת אולמות וכמובן ע''פ כללי הזהירות
אולי צריך להכין מתווה לקיום חתונות על קרונות הרכבת שכפי שפורסם לא יהיה הגבלת כמות אנשים!!!!

נערך לאחרונה ב:

מימימו

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
שרת התחבורה מירי רגב ושר הבריאות יולי אדלשטיין סיכמו כי תנועת הרכבות תתחדש ביום שני למרות העלייה בהדבקה בקורונה בימים האחרונים...אבל...אולמות אירועים הם עדיין משאירים סגורים למרות שזה יהיה מוגבל לכמות אנשים ומעקב אחרי האורחים...וכאן הבן שואל... מה שונה אולמות אירועים מהרכבת, מסעדות וחופים???
כמה כאב ראש אפשר לחסוך ממחותנים, וכמה לחץ מיותר אפשר להוריד מהחתנים והכלות שמתחתנים בתקופה הקרובה שבלאו הכי יש להם מספיק לחץ על הראש-בפתיחת אולמות וכמובן ע''פ כללי הזהירות
אולי צריך להכין מתווה לקיום חתונות על קרונות רכבת שכפי שפורסם לא יהיה הגבלת כמות אנשים!!!!
אולי בגלל שבחתונה אנשים בוודאות לא ישמרו מרחק? שברכבת גם אם יהיה מישו חולה הוא ידביק רק את הקרון שלו? ובחתונה אדם חולה יוכל להדביק מאה איש ויותר? שרכבות חייבים לפתוח כי לאנשים אין דרך להגיע לעבודה ואולם חתונות זה מוגדר כמותרות בגלל שהוכיחו בתקופה הזו שאפשר להתחתן עם מנין? חופים מספיק גדולים ומאוררים ולכן בטוחים יותר מאולם. מסעדות- בעלים רבים של מסעדות ובתי קפה עצמאים הגיעו למצב כלכלי הזוי ואין ברירה אלא לפתוח כי אם לא אז אחרי הקורונה לא ישארו כאלו בנמצא...
הכל מחשיבה אישית שלי ולא ממקור מידע כלשהוא.

יאיר חיון

משתמש רשום
אולי בגלל שבחתונה אנשים בוודאות לא ישמרו מרחק? שברכבת גם אם יהיה מישו חולה הוא ידביק רק את הקרון שלו? ובחתונה אדם חולה יוכל להדביק מאה איש ויותר? שרכבות חייבים לפתוח כי לאנשים אין דרך להגיע לעבודה ואולם חתונות זה מוגדר כמותרות בגלל שהוכיחו בתקופה הזו שאפשר להתחתן עם מנין? חופים מספיק גדולים ומאוררים ולכן בטוחים יותר מאולם. מסעדות- בעלים רבים של מסעדות ובתי קפה עצמאים הגיעו למצב כלכלי הזוי ואין ברירה אלא לפתוח כי אם לא אז אחרי הקורונה לא ישארו כאלו בנמצא...
הכל מחשיבה אישית שלי ולא ממקור מידע כלשהוא.
האם יש לך מושג כמה אנשים מתפרנסים מ'אולמות', הן הבעלים, מלצרים, מנקים, קייטרינג , מנהלי תחזוקה וכו' וכו', נדמה לי יותר ממסעדות.

מימימו

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
כל קרון נעול ומסוגר?
תמיד עוברים מקרון לקרון
לרוב לא....
האם יש לך מושג כמה אנשים מתפרנסים מ'אולמות', הן הבעלים, מלצרים, מנקים, קייטרינג , מנהלי תחזוקה וכו' וכו', נדמה לי יותר ממסעדות.
לבעלים לא הייתי דואגת.... הלוואי על כולם עשירית מהרווחים שלהם. כל השאר חל"ת ומקבלים אבטלה זה פחות ממשכורת נכון אבל זה לא כלום לחלוטין.

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הן הבעלים, מלצרים, מנקים, קייטרינג , מנהלי תחזוקה וכו' וכו', נדמה לי יותר ממסעדות
זה לא רק בעלים, פעמים רבות מי שמפעיל את האולם, זהו שוכר שממשיך לשלם לבעלים על כל התקופה הזו, לשלם לספקים שלא מוכנים לוותר, לשלם או לשכנע עובדים כדי שלא יברחו לו לעבודה אחרת וכו'...
תמיד עוברים מקרון לקרון
ברור!
במשך הנסיעה אנשים אולי לא מטיילים הרבה, אבל עד שמתמקמים.
וכי מה נראה לכם? שמשרד הבריאות יקילו? כל מי שיהיה ברכבת יצטרך להיכנס לבידוד, כך אמור להיות לפי כל מה שהיה עד היום. אבל...
מה שונה אולמות אירועים מהרכבת, מסעדות וחופים???
מה שמוכח, שלא הבריאות מעניינת אותם, ולא האנשים, אלא הכלכלה. כי אם רכבת לא תהיה, יהיו חסרים הרבה עובדים ואי אפשר לנהל ככה את הכלכלה.
או, שבעצם זה לא כזה מפחיד שידבקו כמה. ובכן, תלוי לאיזו סיבה הם 'יוקרבו', למען הנעת כלכלת המדינה או למען שמחת בן משפחם.
אז באמת לא אתפלא אם ברכבת יהיו פתאום שינויים והקלות ולא יכניסו את כל מאות הנוסעים בכל פעם לבידוד, כמו שנניח יהיה באולם בו נשמרים כל הכללים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה