אם כן גם למי שיש קו בבזק, הוא באותה בעיה.לידיעת הציבור:
דיברתי אתמול וגם היום עם בזק אנרג'י התחלתי תהליך ניוד מולם ,אולם עצרתי אותו משום שאין להם התיר עיסקא על תשלום ריבית פיגורים שאלתי כמה מורי הוראה והם אמרו לי שזה ממש בעייתי לחתום על המסמך העברה משום שגם בעצם החתימה על מסמך שלריבית יש איסור אפילו שלא הגעת לתשלום ריבית בפועל
לידיעת הציבור:
דיברתי אתמול וגם היום עם בזק אנרג'י התחלתי תהליך ניוד מולם ,אולם עצרתי אותו משום שאין להם התיר עיסקא על תשלום ריבית פיגורים שאלתי כמה מורי הוראה והם אמרו לי שזה ממש בעייתי לחתום על המסמך העברה משום שגם בעצם החתימה על מסמך שלריבית יש איסור אפילו שלא הגעת לתשלום ריבית בפועל
מישהו חייב לעדכן את הרב גליס שליט"א, שהוא הוטעה ע"י "נציגי 'בזק חשמל'", שכן בזק עצמה טוענת שזה לא אותה חברה, אלא חברה חדשה שהוקמה בשותפות של חצי-חצי עם חברה אחרת.צפה בקובץ המצורף 1721719
תשובה של בית דין לעניני ריבית..
לגופו של ענין בעז"ה כבר בימים הקרובים בעז"ה יהיה היתר עסקה מהודר של בזק אנרג'י
עובדים על זה עכשיו.
תסביר.... האם אני בתור לקוח לוקח לי חצי שניה לחתום, אז למה לערוך להם היתר עיסקה אמור לקחת כמה ימים?מישהו חייב לעדכן את הרב גליס שליט"א, שהוא הוטעה ע"י "נציגי 'בזק חשמל'", שכן בזק עצמה טוענת שזה לא אותה חברה, אלא חברה חדשה שהוקמה בשותפות של חצי-חצי עם חברה אחרת.
ומישהו חייב לעדכן את 'מולטי תקשורת' שלחתום על היתר עסקה אורך במקרה הטוב 5 דקות ובמקרה הגרוע 5 שעות, אלא אם כן בזק מתכננים להתחכם הלכתית, ואז זו לבד סיבה להתרחק מהם.
ואני אוסיף: אם בזק יודעת מהדרישה הזו כבר כמה שבועות [ניתן לראות זאת בחיפוש פשוט בפרוג], ולא עשו את זה בתוך כמה שעות, אני לא יודע אם יש לנו כחרדים מה לחפש אצלם, במיוחד אחרי שפזגז מציעה את אותה הטבה בדיוק, עם היתר עסקה מובנה.תסביר.... האם אני בתור לקוח לוקח לי חצי שניה לחתום, אז למה לערוך להם היתר עיסקה אמור לקחת כמה ימים?
בשתי מילים אם באמת אתה חושב שבחברה דברים מתנהלים כמו אצלך בבית וכל אחד חותם על איזה מסמך שבא לו אז אתה טועה ובגדול.תסביר.... האם אני בתור לקוח לוקח לי חצי שניה לחתום, אז למה לערוך להם היתר עיסקה אמור לקחת כמה ימים?
המנכ"ל של בזק עדין לא יושב בפרוג עיקר השטח התחיל לזוז בשבוע וחצי האחרונים מאז שהושלם הרפורמה וכולם יכולים להצטרף לבזק גם ללא מונה חכם בעז"ה הנושא בטיפול ועד ה1.9 שאז הכניסה לפועל לחברה יהיה כבר היתר עסקה מהודר.ואני אוסיף: אם בזק יודעת מהדרישה הזו כבר כמה שבועות [ניתן לראות זאת בחיפוש פשוט בפרוג], ולא עשו את זה בתוך כמה שעות, אני לא יודע אם יש לנו כחרדים מה לחפש אצלם, במיוחד אחרי שפזגז מציעה את אותה הטבה בדיוק, עם היתר עסקה מובנה.
באמת שלא אמור לעניין אותי איך מתנהלים הענינים בבזק, כמו שלא אמור לעניין את בזק איך מתנהלים הענינים בבית שלי.בשתי מילים אם באמת אתה חושב שבחברה דברים מתנהלים כמו אצלך בבית וכל אחד חותם על איזה מסמך שבא לו אז אתה טועה ובגדול.
יש לו נציגים פה, @מולטי תקשורת למשל, שממששים עבורו את הדופק כאן.המנכ"ל של בזק עדין לא יושב בפרוג
יש איסור לחתום על חוזה שכולל הסכמה לריבית, גם אם לא תשולם הריבית בפועל.כולם יכולים להצטרף לבזק גם ללא מונה חכם בעז"ה הנושא בטיפול ועד ה1.9 שאז הכניסה לפועל לחברה יהיה כבר היתר עסקה מהודר.
אני הלקוח שביד אחת הוא רודף אחרי שאצטרף אליו, וביד השניה מזלזל בי ובצרכי.מי זה אתם עוד מעט נגלה שאתה דיין בבי"ד של הרב קרליץ ששם מכינים את ההיתר עסקה?
אז א"כ נעים להכיר אני המנכ"ל שפגשת בחדר.
לידיעת הציבור:
מישהו חייב לעדכן את הרב גליס שליט"א, שהוא הוטעה ע"י "נציגי 'בזק חשמל'", שכן בזק עצמה טוענת שזה לא אותה חברה, אלא חברה חדשה שהוקמה בשותפות של חצי-חצי עם חברה אחרת.
ומישהו חייב לעדכן את 'מולטי תקשורת' שלחתום על היתר עסקה אורך במקרה הטוב 5 דקות ובמקרה הגרוע 5 שעות, אלא אם כן בזק מתכננים להתחכם הלכתית, ואז זו לבד סיבה להתרחק מהם.
תסביר.... האם אני בתור לקוח לוקח לי חצי שניה לחתום, אז למה לערוך להם היתר עיסקה אמור לקחת כמה ימים?
ואני אוסיף: אם בזק יודעת מהדרישה הזו כבר כמה שבועות [ניתן לראות זאת בחיפוש פשוט בפרוג], ולא עשו את זה בתוך כמה שעות, אני לא יודע אם יש לנו כחרדים מה לחפש אצלם, במיוחד אחרי שפזגז מציעה את אותה הטבה בדיוק, עם היתר עסקה מובנה.
באמת שלא אמור לעניין אותי איך מתנהלים הענינים בבזק, כמו שלא אמור לעניין את בזק איך מתנהלים הענינים בבית שלי.
היינו נדיבים מאוד, ונתנו למנכ"ל בזק להיכנס לחדר עם העו"ד שלו, ועם כל רב שיבחר, שיסביר להם מה זה היתר עסקה ויחתמו.
זה לא מספיק? שיקחו להם את הזמן וימצאו אותנו בפזגז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: