עזרה חשבשבת - אולי תוכלי לעזור?

אמא לשלוש...

משתמש פעיל
בנושא של מרכז וסניפים
יש לי כמה לקוחות שהקניות שלהם צריכות להיות מחויבות בחשבונית אחת.
ז"א תעודות משלוח יוצאות במהלך החודש לכל אחד בנפרד. אבל החשבונית צריכה להיות אחת לכולם.
איפה מגדירים את זה בחשבשבת??

מה שיש לי עכשיו זה "חשבון משלם" שדרכו אני מגדירה שיש משלם אחד וכל החשבוניות נכנסות לכרטיס שלו
אבל עדיין יוצאת לכל לקוח חשבונית בנפרד.

האם יש לך מידע איפה מגדירים שהכל יצא בחשבונית אחת מרוכז בסוף החודש ???

תודה רבה מראש ותזכו להרבה מצוות!!

ברכי מ.

משתמש חדש
בכרטיס חשבון יש פ. נוספות לבחור נתונים למסמכי שייוק ורכש ולהקליד חשבון מרכז . יש לשים לב לא להוציא ת. משלוח ע"ש המרכז
1626343977756.png

ברכי מ.

משתמש חדש
עכשיו אני שמה לב שרשמת שאת צריכה להוציא חש. רכוז בסוף חודש . יש להכנס למכירות -רשתות שיווק . ושם צריך להגדיר שם רשת וכו' . אם יש לך תמיכה של חשבשבת הם יעזרו לך . אם לא תשאלי ואם אוכל אשמח לעזור .

אמא לשלוש...

משתמש פעיל
עכשיו אני שמה לב שרשמת שאת צריכה להוציא חש. רכוז בסוף חודש . יש להכנס למכירות -רשתות שיווק . ושם צריך להגדיר שם רשת וכו' . אם יש לך תמיכה של חשבשבת הם יעזרו לך . אם לא תשאלי ואם אוכל אשמח לעזור .

תודה רבה
את יכולה לעשות לי צילום מסך איפה מופיע האופציה של מכירות?

ברכי מ.

משתמש חדש
למטה מופיע לך רשתות שיווק ועוד רגע אני אשים לך צילום מסך של רשתות השיווק
1626345473397.png

אמא לשלוש...

משתמש פעיל
יאו מוזר
רשתות שיווק נמצא אצלי באפור חלש-אופציה לא פעילה
מה יכול להיות הסיבה ?

ברכי מ.

משתמש חדש
אין לכם הרשאה למודול הזה .כנראה רכשתם מחשבשבת מודול בסיסי .צריך לפנות אליהם ולרכוש גם את האופציה הזאת .
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה