לפעמים המונה לא מסתובב כי הנזילה לא כ"כ גדולה ובמקרה כזה יש דרך נוספת לבדוקלא להשתמש בבית בכלום ולבדוק את המונה מים אם הוא מסתובב.
אצלנו היה לנו סיפור של כמה חודשים חשבון מנופח ובסוף נודע לנו על פיצוץ צינור אחרי המונה ולפני הבית.
לא מובן. אולי תפרטלפעמים המונה לא מסתובב כי הנזילה לא כ"כ גדולה ובמקרה כזה יש דרך נוספת לבדוק
סוגרים את השיבר הראשי למס' דקות ואז פותחים תוך כדי שמסתכלים לכיוון המונה ובמקרה של נזילה הוא מסתובב
(כמובן לשים לב ששום ברז לא נפתח לבנתיים בבית)
היה לי נזילה אבל המונה לא הסתובב בגלל שהיא לא הייתה מספיק מורגשתלא מובן. אולי תפרט
לא בהכרח. תנסה עכשיו -בלי הנזילה - ואולי תגלה כי בפתיחה הראשונה הוא נותן תזוזה.היה לי נזילה אבל המונה לא הסתובב בגלל שהיא לא הייתה מספיק מורגשת
אבל כשהייתי סוגר את השיבר לבערך דקה ושוב פותח המונה היה נותן חצי סיבוב או סיבוב
וזה היה ההוכחה לנזילה (שאכן אותרה)
ניסיתי כמובן וזה לא מסתובבלא בהכרח. תנסה עכשיו -בלי הנזילה - ואולי תגלה כי בפתיחה הראשונה הוא נותן תזוזה.
לא שווהאם יש לכם ביטוח מבנה במשכנתא אתם יכולים להפעיל ביטוח.
עד לפני מספר שנים השרות היה דרך ספק שרותלא שווה
מנסיון מר
עדיף אינסטלטור טוב ואמין
נכוןעד לפני מספר שנים השרות היה דרך ספק שרות
ואכן השרות היה נורא.
היום המבוטח בוחר מתוך רשימה
ממש לא. היום זו ברירת המחדל.נכון
אבל לא תמיד יש למבוטח את האופציה הזו
צריך להוסיף על זה כסף כל חודש
צודקתממש לא. היום זו ברירת המחדל.
שרברב פרטי זה בתוספת תשלום.
תעשו ביטוח מבנה זה יכסה אותכם בדברים שאתם אפילו לא חולמים זה עוד כמה שקלים לחודש ואתם רגועים..... (ואם אתם רוצים הצעה זולה וטובה תתקשרו אליו 0534122268 הוא מייבין ענקקק בכל מה שקשור לביטוח) ובמקרה הזה הייתי ממליץ לכם לקחת אינסטלטור מומחה שיבדוק את שורש הבעיהכבר כמה חודשים חשבון המים שלי עומד על למעלה מפי 1.5 משנים קודמות.
כיצד אפשר לאתר את הסיבה לכך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: