דרוש מידע חשבון חשמל מנופח

מייצג

משתמש רשום
רציתי להיוועץ בחברים פה, מה ניתן לעשות עם קיבלתי חשבון חשמל פי 4 מכל החודשים שלפני ושאחרי, ואני לא רואה שום סיבה הגיונית.
לא השתמשתי בשום אופן יותר בחשמל, אולי קצת יותר כי היה חם אבל ממש לא משמעותי וודאי שלא בכזה פער.
אני מקפיד לכבות מזגנים ואורות בכל פעם.
ולא נראה שמישהו התחבר לצינור החשמל שלי.
בחברת החשמל טוענים שאין שום טעות וההוכחה שלהם היא, שגם אחרי החודש הזה מס' הקריאה לא היה פחות מהחשבון הקודם שאז זה היה מוכיח כמובן שנפל פה טעות אלא כן היה יותר (אומנם חשבון מצומק אבל כן יותר מהחיוב שלפניו, כך שלא ניתן להוכיח חד משמעית על טעות)
השאלה מה ניתן לעשות כי אין לי פה הוכחה חד משמעית חוץ מזה שפשוט לא יתכן ולא הגיוני בשום צורה או דרך שפתאום יקפוץ לפי 4! אנחנו זו"צ עם שני קטנטנים.
בקיצור הבו לי עצה.

תודה ענקית

A052

משתמש סופר מקצוען
תוודאו שאכן אף אחד לא התחבר למונה שלכם (לנתק את החשמל שלכם ולראות עם המונה זז).
או שאולי בכלל חברת חשמל מחייבת אתכם על מונה של מישהו אחר (לוודא התאמת מונה עם המס' שמופיע על חשבון החשמל.

shani123

משתמש מקצוען
או שאולי בכלל חברת חשמל מחייבת אתכם על מונה של מישהו אחר (לוודא התאמת מונה עם המס' שמופיע על חשבון החשמל.
בנוסף לנ"ל
רשמו גם באשכולות אחרים
תבדקו אם בוצעה קריאה או הערכה, ותתאימו למס' המונה העכשוי
תבדקו את טווח הזמן של החשבון הקודם, יש כאלו שזה היה חשבון של 89 יום אפילו
היתה עליית מחירים

מייצג

משתמש רשום
כתוב בחשבונית את מספר הדירה שלי.
אני הגעתי למסקנא שהבעיה לא בחברת החשמל, המספרים שמופיעים על המונה נכונים, מצד שני אין שום דרך להסביר את הקפיצה המטורפת הזו, המסקנא - או מונה שבור או שמישהו השתמש בצינור שלי.
הבעיה שאין לי דרך לבדוק זאת כי בחיוב הבא אחריו זה שוב חזר לשפיות וגם שזה שבור גם קשה להאמין בגלל שכאמור החודש זה כן היה שפוי?!

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה

גאונה

משתמש מקצוען
יכול להיות שהחשבונות הראשונים היו הערכה, וחייבו פחות מהאמת, והכל התנקז לחשבון הזה שהיה לפי קריאת מונה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  39  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה