זה סניף של בנק לאומי.
מומלץ מאד מנסיון!
אם תרצו לפתוח חשבון, כדאי שתבקשו מחבר שיש לו חשבון שישלח לכם הזמנה, כי אז תקבלו 400 שח מתנה במקום 250
צריך בשביל זה סמארטפון ושהאפליקציה תהיה פתוחה (בהדרן בריר''מ זה סגור. יש שם תמונות בעיתיות).לך יש שם חשבון?
אם כן אשמח שתשלח לי הזמנה..
אוקי יש לי את הדברים הנ"ל.. יש לך לשלוח הזמנה לפתיחת חשבון?צריך בשביל זה סמארטפון ושהאפליקציה תהיה פתוחה (בהדרן בריר''מ זה סגור. יש שם תמונות בעיתיות).
צריך תעודת זהות + רשיון או דרכון
ואסור שתהיה אזרחות אמריקאיתבלי אחד מהנל א''א לפתוח שם חשבוווצריך שיהיה גם חשבון בנק ישראלי כבר
לי כבר נגמרו ההזמנות...אוקי יש לי את הדברים הנ"ל.. יש לך לשלוח הזמנה לפתיחת חשבון?
לייש למישהו חשבון בפפר ויכול לשלוח לי הזמנה?
אפשר אבל רק אם עוד לא נרשמת שם!!!!אי אפשר להסיר אותה ? ולהתקין שוב אח"כ?
לפי מה שידוע לי זה לא אפשרי,ואם רק בעלי נרשם שם?
אני יכולה להרשם באותו מכשיר עם התעודת זהות שלי או חייבת מכשיר אחר
אולי אפשר ממחשב גם?
תודה מראש
הבנתי מבעלי שלקבל מתנות מהבנק זו שאלה של ריבית, (ויש בנקים שבהיתר עיסקא מופיע בפירוש נושא המתנות.)זה סניף של בנק לאומי.
מומלץ מאד מנסיון!
אם תרצו לפתוח חשבון, כדאי שתבקשו מחבר שיש לו חשבון שישלח לכם הזמנה, כי אז תקבלו 400 שח מתנה במקום 250
לגבי מתנת פתיחת חשבון זה שמועה ישנה ולא נכונה, הבנקים לא מתנים את זה בכלום.הבנתי מבעלי שלקבל מתנות מהבנק זו שאלה של ריבית,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: