התפרסם היום ביתד על פתיחת כולל אברכים בבית שאן,
סניף של הקהילה בגבעת המורה עפולה,
מישהו יודע פרטים?
מחירים?
נגישות?
סגנון יבור כמו בגבעת המורה בעפולהלפי שמועות יש כבר רשימות של כ-200+ משפחות שמתעדות לעבור
נגישות להיכן?
לירושלים כשעה ו-50 דק' דרך כביש 90
נסיעה למרכז כ-שעה ו-15 דק' לבני ברק ללא פקקים דרך כביש 6.
לעפולה-30 דק'
כל הנל נכתב לגבי נסיעה ברכב.
יש רכבת מבית שאן עד למודיעין ושם אוטובוס 15 למודיעין עילית.ידוע לי שכבר קנו שם קבוצה של חרדים.
הכולל נפתח כחלק מהתגבשות למעבר למגורים שם.
נגישות לירושלים יותר פשוט (דרך כביש 90, כשעה וחצי נסיעה בתח"צ) לבני ברק קרית ספר לא יודע (אולי דרך עפולה, עד להתבססות).
מחירים ופרטים אפשר לברר בטלפון
0534176226
למה אירוניה? האברכים שיקנו שם יממנו למתווכים את השידרוג למחלקה ראשונה בדאבוס.רק ביתד
באותו עמוד - לצד הכתבה על יסוד הכולל בבית שאן - פרסומת ענקית על חופשה יוקרתית בדאבוס.
האירוניה במיטבה
אני מכיר היטיב את ביצ'אן ואוהב את המקום ,ניסיתי מאוד להביא חרדים לשם ונכשלתי.לפי שמועות יש כבר רשימות של כ-200+ משפחות שמתעדות לעבור
נגישות להיכן?
לירושלים כשעה ו-50 דק' דרך כביש 90
נסיעה למרכז כ-שעה ו-15 דק' לבני ברק ללא פקקים דרך כביש 6.
לעפולה-30 דק'
כל הנל נכתב לגבי נסיעה ברכב.
יותר קצר אוטובוס לירושליםיש רכבת מבית שאן עד למודיעין ושם אוטובוס 15 למודיעין עילית.
לא נוח, עדיף עוד חצי שעה נסיעה נוחה ברכבת. ככה אני נהגתי להגיע כשזה התאפשר לי (וניסיתי הכל)יותר קצר אוטובוס לירושלים
ומשם אוטובוס למודיעין עילית
זה היה אמור להיות שאלהסגנון יבור כמו בגבעת המורה בעפולה
מי שנח לו יותר נסיעה לתחנת רכבת בבית שאןלא נוח, עדיף עוד חצי שעה נסיעה נוחה ברכבת. ככה אני נהגתי להגיע כשזה התאפשר לי (וניסיתי הכל)
למה מה המחיר בבית שאן, ואיפה יש יותר זול?הבעייה הגדולה: המחירים כבר לא זולים, ואם כך אין כל כך למה לבוא לשם.
לפי האתר של רכבת ישראל מדובר בנסיעה ברכבת של כמעט 3 שעות (+אוטובוס עד לרכבת, מהרכבת)!יש רכבת מבית שאן עד למודיעין ושם אוטובוס 15 למודיעין עילית.
לדעתי האינטרס החזק של תושבי עפולה בפתיחת קהילה שם, זה כדי להפוך אותם למרכזאני מכיר היטיב את ביצ'אן ואוהב את המקום ,ניסיתי מאוד להביא חרדים לשם ונכשלתי.
הלוואי יצליחו אחרים היכן שאני נכשלתי.
אגב, כבר היום גרים שם הרבה חרדים , בעיקר בשכונת אליהו, בעיקר ע"מ.
הבעייה הגדולה: המחירים כבר לא זולים, ואם כך אין כל כך למה לבוא לשם.
לא הבנתי באיזה עיר יש דירות 3 חדרים בפחות מ 800K ?הבעייה הגדולה: המחירים כבר לא זולים, ואם כך אין כל כך למה לבוא לשם.
מה הקטע שלך לתקוע את זה בכל אשכול אולי רלוונטי?אוף...
למה רק הליטאים הם כאלה....
למה החסידים כאלה מפונקים????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: