אם לא זיפתם מסמכיםאין מה להבהל
אם תרצו עוד מידע,לאחר שהגשנו בקשה לסיוע לשכר דירה
התקשרו אלינו וביקשו לבוא לדבר איתנו.....
מי שהתנסה נשמח לכל טיפת מידע,
תודה רבה.
בדרך כלל!לפעמים רוצים לראות גם עו"ש.
הם מגיעים לבית של המבקש?קורה הרבה
הם מגיעים לבית של המבקש?
(ובודקים אם הבית תואם לחוזה ששלחו להם?)
מה קורה במקרה שהם מגלים זיוף?
אפשר לסרב לביקור תמורת ויתור על קבלת כספי הסיוע?
אפשר בבקשה כתובת מייל או מס' טלפוןאם תרצו עוד מידע,
פנו באישי..
אם זה לא באמת מזוייף, אז מה הבעיה שיעשו חקירה?אנחנו הגשנו בקשה לחידוש זכאות וכתבו לנו שהאישור מעמד מזויף ומעבירים לחקירה שיבואו אלינו. יש למישהו נסיון עם זה? מה צריך לעשות וכו', אפשר מייל או טלפון?
היה לי את זה בעבר עם אישור הריון,אנחנו הגשנו בקשה לחידוש זכאות וכתבו לנו שהאישור מעמד מזויף ומעבירים לחקירה שיבואו אלינו. יש למישהו נסיון עם זה? מה צריך לעשות וכו', אפשר מייל או טלפון?
תוכלו לכתוב לי הודעה עם פרטים ליצירת קשר בפרטי?אם תרצו עוד מידע,
פנו באישי..
הם יכולים לבקש לכם דף חשבון, כדי לבדוק הכנסות וההוצאות,מענין אותי מה הם שואלים בחקירה וכו', מה צריך להכין?
זה לא כזה בעייתי,וכן, אם עברנו לפני כמה חודשים דירה ולא עדכנו בחוזה שכירות חדש, לא ביקשו מאיתנו בחידוש הזכאות חוזה כעת כי הוא עדיין בתוקף, יש בעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: