אם את אופה חציל שלם בשביל סלט וכו
צריך לנקב את קליפת החציל לפני האפיה, הקליפה זה בעצם כמו בלון קשיח ללחץ החום המצטבר בתוך הפרי
חציל הוא לא פרי דחוס כמו תפו"א והוא צובר בתוכו חום והקליפה הקשה עלולה להתפוצץ כשמגיע לרתיחה מסויימת וללחץ חום
(ולנפץ תנורים...)
צריך לנקב את קליפת החציל לפני האפיה, הקליפה זה בעצם כמו בלון קשיח ללחץ החום המצטבר בתוך הפרי
חציל הוא לא פרי דחוס כמו תפו"א והוא צובר בתוכו חום והקליפה הקשה עלולה להתפוצץ כשמגיע לרתיחה מסויימת וללחץ חום
(ולנפץ תנורים...)