דרוש מידע חסימה לאייפד

לפרגן

משתמש חדש
אני מעונינת בחסימה לאייפד
רציתי לדעת איזה חסימות יש?
וטובות!
ועובד שם זום

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

ויזוקל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בסינון לאייפד יש כמה אפשרויות:
1. נטפרי -גלישה דרך וויפי, התקנת רשיון הגנה. מסנן את הדפדפן, לא בדקתי אם מסנן בתוך אפליקציות והאם זום עובד. (גימייל עובד)
2. רימון - לרימון יש אפליקציה שמאפשרת סינון בתוך המכשיר - לא משנה דרך איזה מכשיר גולשים. ניתן לשלוט על רמת הסינון ולהחריג לטובה או לרעה אפליקציות רצויות. אפשרות של נעילת האפליקציה ואי אפשרות הסרה עצמית (רק באמצעות נציג)
3. זמן מסך - סינון ברמת המכשיר, ניתן לחסום כל אפליקציה שרוצים, את הדפדפן, את חנות האפליקציות, אתרים שרוצים ועוד. שליטה באמצעות קוד.

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
זום לא עובד בנטפרי, ואין להם תמיכה בכלל לאייפד. מי שמראש לא בנטפרי ורוצה סינון לאייפד ממליצה על רימון- יש להם תמיכה מלאה

arv

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
לא נכון להגיד שזום לא עובד דרך נטפרי, עובדה.

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
יש לי אייפד, ויש לי נטפרי בוויפי.
זום לא עובד, נקודה.
וכשפתחתי פניה, ודיברתי עם נציג גם בטלפון, התשובה זהה.
מעתיקה:

זום עובד תקין בנטפרי רק במחשבי וינדוס.
לא הצלחנו לפתור את הבעיה.

נציגה אמרה לי בטלפון שאין להם שום תמיכה לאייפד ודומיו.
אם יש מישהו שהצליח, אשמח מאוד לשמוע איך.

נערך לאחרונה ב:

ויזוקל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תנסי להפעיל זום בדפדפן, לא באפליקציה.
תעדכני איך היה.

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ניסיתי, בספארי ובכרום. והוא שולח לאפליקציה. הוא לא נותן אפשרות של הפעלה בדפדפן. ובאפליקציה נתקע ולא נפתח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה