רק אם יש תו נכהמי יודע את החוק
האם מותר לחנות על מדרכה כשנשאר מקום במדרכה להולכי רגל?
תודה
פעמים שגם הם חוטפים דו''ח (אפילו שמשאירים מקום)רק אם יש תו נכה
יש מקרים שזה 500וזה גם 250 ש"ח קנס כמו אדום לבן.
לא אסור להחנות על מדרכה . כל גלגל זה קנס, ושוב בירושלים זה תלוי בקריזה של הפקחים ושל האזור של החנייה. מקומות צרים הרבה יותר מסוכנים ומועדים לקנס לעומת מקומות שבהם הכביש רחב יותר זה פחותמי יודע את החוק
האם מותר לחנות על מדרכה כשנשאר מקום במדרכה להולכי רגל?
תודה
שים לב השאלה היא כשנשאר מקום מעבר להולכי רגל ואכן זה רק כשנשאר מקום רחב להולכי רגל לעבור רגיל ולא כשמשאירים איזה מעבר מצומצםואני כהולך רגל שואל, למה שלא תחנו בחדר המדרגות? או בתוך המעלית?
המדרכה מיועדת להולכי רגל ולא למכוניות, וגם זה שלבעל תו נכה מותר לחנות על המדרכה אומר דרשיני.
ראיתי נכה (כסא גלגלים) שהשאיר מטר וחטף 500 ש''חלנכה מותר רק אם השאיר 50 ס"מ
צודק.ואני כהולך רגל שואל, למה שלא תחנו בחדר המדרגות? או בתוך המעלית?
המדרכה מיועדת להולכי רגל ולא למכוניות, וגם זה שלבעל תו נכה מותר לחנות על המדרכה אומר דרשיני.
חניה על מדרכה זה גובל בפיקוח נפש, מפחיד לראות ילדים שיורדים לכביש בגלל רכב שתפס להם את המדרכה.צודק.
יגידו לך בעלי הרכבים(ואני בינהם)
שפשוט אין ברירה!
ולכן אני עושה ככל יכולתי לחפש חניות גם שמרוחקות 2-4 דקות מהבית
אבל אם גם את זה אני לא מוצא
אז משתדל לחנות
במקום שיפריע כמה שפחות
לזמן הקצר ביותר שניתן
בהחלט!חניה על מדרכה זה גובל בפיקוח נפש, מפחיד לראות ילדים שיורדים לכביש בגלל רכב שתפס להם את המדרכה.
הוא יגיש בקשה לביטול, ויבטלו לו.ראיתי נכה (כסא גלגלים) שהשאיר מטר וחטף 500 ש''ח
בהחלט,הוא יגיש בקשה לביטול, ויבטלו לו.
זה החוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: