מי שנכנס לשם הרי מכניס את עצמו למיטה חולה.סלה דיגיטל
כן תודה אמרו לי שיש מקום חדש מרווח ויפה עם חדרים נפרדים לגברים ונשים ברחוב אבני נזר 26 מאחורי ספרי הקריה בפיקוח חותם וק"ק קרית ספר תודה לכל המגיביםב חנות באבני נזר20 ומשו
האם יש לך פרטים על המקום טלפון פרסום...כן תודה אמרו לי שיש מקום חדש מרווח ויפה עם חדרים נפרדים לגברים ונשים ברחוב אבני נזר 26 מאחורי ספרי הקריה בפיקוח חותם וק"ק קרית ספר תודה לכל המגיבים
עכשיו אני שם מקום מרווח וחדש עם מלא עמדות מחשב פרטיות, הכניסה מהחניה ממש נח ונחמד לשבת שם הטלפון שמופיע שם 0556780334 מקוה שעזרתי פה למישהו בהצלחההאם יש לך פרטים על המקום טלפון פרסום...
יעזור לי מאוד. תודה!!!
כמה זה עולה?הייתי שם היום לחנות קוראים שמור
עכשיו אני שם מקום מרווח וחדש עם מלא עמדות מחשב פרטיות, הכניסה מהחניה ממש נח ונחמד לשבת שם הטלפון שמופיע שם 0556780334 מקוה שעזרתי פה למישהו בהצלחה
אני קניתי שם שעתיים ב24 ש"ח שזה יוצא 12 ש"ח לשעה שזה לא יקר בכלל אבל יש שם חבילות יותר גדולות מאוד זולות נראה לי אפילו 9-8 ש"ח לשעהכמה זה עולה?
רשבי 49 כניסה מצד שמאל של הבנין. מסונן ע"י נטפרי. כתוב על הדלת: ש.מ.ח.
חדרים נפרדים לגברים ולנשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: