חנוכה...

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
בס"ד.
היי , שלום לכולם אני חדש כאן בפורום .
הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם המקצועית על ההדמיה המצורפת .
ובהזדמנות זאת גם להודות לכולכם חברי הפורום היקרים , על הודעות וקישורים שהועלו על ידיכם לפורום זה , לא אחת הדברים היו לי לעזר רב .

נ.ב. אני מעצב פנים במקצועי , אך הדמיה זו נעשתה על ידי בשביל החג ובשבילכם חברים.
וגם , אל תשכחו את משקפי התלת מימד כשאתם צופים בתמונה התלת ממדית .

קבצים מצורפים

• חנוכה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • תלת מימדי.jpg
    KB 551.5 · צפיות: 17

גיל קוליוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
יפה מאוד,
יש לך את זה. שיהיה לך, בס"ד, הרבה הצלחה.
אם יורשה לי בשם חברי הפורום לומר - אם צריך עזרה, אנו נשמח לעזור, אם נוכל.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
ברוך הבא
חנוכה שמח גם לך

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
התמונה נערכה ורונדרה ב - 3ds Max ו - Vray

יניב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
ברוך הבא לפורום!
תמונה יפה!
(ביקורת: חסר לי קצת השתקפויות בכלי הכסף, זה בכוונה?)

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
השתקפות..

בס"ד

אתה בהחלט צודק לגבי ההשתקפות , האמת שהורדתי קצת מה-Reflection כדי שלא ייצאו לי כלי הכסף 'שרופים' מהתאורה , אבל אם זה חסר לך כנראה שבכל זאת הייתי צריך להוסיף, ומבלי להתחמק חזרתי מיד לסצנה 'הדלקתי' את כל שמונת הנרות בחנוכיה (בלי ברכה..) הנמכתי קצת את התאורה הכללית , הוספתי Reflection רינדרתי שוב הוספתי לך אפילו 'קצת' דמי חנוכה על השולחן (רק בשבילך...) ואפילו עשיתי לך תמונת תלת מימד שתצא עד הסוף מרוצה ...
אני מקווה שריציתי , לא כך ?!

קבצים מצורפים

• חנוכה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 18
  • חנוכה-תלת מימד.jpg
    KB 587.2 · צפיות: 13

גיל קוליוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אני רואה שלמרות שאתה חדש בפורום, לא נראה שאתה חדש בעסק, אז ברשותך מספר הערות (למרות שזה במאיה, ווירי עובד פחות או יותר אותו דבר בין במאיה בין במקס) -
א. תסתכל בתמונה המצורפת, צריך לבטל את מה שבמסגרת הצהובה.
ב. לענ"ד תוריד את מה שבמסגרת האדומה.
ג. כמדומני שאין AO.
ד. לענ"ד צריך קצת לשחק עם הטקסטורה של הכסאות, היא יותר מידי נבלעת אחת בשניה.
הרבה הצלחה.

קבצים מצורפים

• Border Edges.png
    KB 37.4 · צפיות: 16

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
התייחסותי המפורטת להארות

בס"ד.

א. כנראה ש - Vray ב- 3ds Max ו - Maya שונה לפחות בהגדרות , כי לא מצאתי את ההגדרות שהצעת כלשונן ב- Vray 3ds Max כך ששלושת ההערות הראשונות שלך לא רלוונטיות לגבי 3ds Max .
ב. הנני סמוך ובטוח שלבטח הנך יודע ומבין , שטקסטורות לעולם יתייחסו לתאורה ההיקפית ו\או הישירה בחלל המרונדר , כך שלמעשה לענ"ד לא כך כך נכון להציע לשנות הגדרות של טקסטורה מסוימת בסצנה מבלי לדעת אל נכון מה סוג\עוצמה\פיגמנט\מרחק - התאורה בחלל. [פשוט המומחיות שלי היא הדמיית תאורה פוטוראליסטית גם בהדמיות של חללים שלא אני עיצבתי , ומניסיוני הלא מועט (וסליחה מראש על הצניעות) אני יודע , שטקסטורות לעולם מתייחסות לתאורה הפוגעת בהן אם במישרין ואם בעקיפין והן מאוד אמביוולנטיות במראן ובמשמעותן עם כל סוג\עוצמת תאורה.]
ג. לגבי הערתך הרביעית , הייתי שמח אם הייתה מסביר את כוונתך קצת יותר , פשוט לא ירדתי לסוף דעתך .
ד. שלא יובן לא נכון , אני מעריך מאוד את מקצועיותך ומקבל בברכה כל הערה \ הארה שתחכים אותי , כי כולנו גדלנו על ברכי מאמר חז"ל "מכל מלמדי השכלתי", ועל כן תודתי הכנה נתונה לך על החשיבה והכתיבה של הארותיך לעבודתי , כבוד הוא לי שהקדשתך מזמנך היקר להחכמתי .

גיל קוליוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י התלתסיט;915573:
בס"ד.

א. כנראה ש - Vray ב- 3ds Max ו - Maya שונה לפחות בהגדרות , כי לא מצאתי את ההגדרות שהצעת כלשונן ב- Vray 3ds Max כך ששלושת ההערות הראשונות שלך לא רלוונטיות לגבי 3ds Max .
ב. הנני סמוך ובטוח שלבטח הנך יודע ומבין , שטקסטורות לעולם יתייחסו לתאורה ההיקפית ו\או הישירה בחלל המרונדר , כך שלמעשה לענ"ד לא כך כך נכון להציע לשנות הגדרות של טקסטורה מסוימת בסצנה מבלי לדעת אל נכון מה סוג\עוצמה\פיגמנט\מרחק - התאורה בחלל. [פשוט המומחיות שלי היא הדמיית תאורה פוטוראליסטית גם בהדמיות של חללים שלא אני עיצבתי , ומניסיוני הלא מועט (וסליחה מראש על הצניעות) אני יודע , שטקסטורות לעולם מתייחסות לתאורה הפוגעת בהן אם במישרין ואם בעקיפין והן מאוד אמביוולנטיות במראן ובמשמעותן עם כל סוג\עוצמת תאורה.]
ג. לגבי הערתך הרביעית , הייתי שמח אם הייתה מסביר את כוונתך קצת יותר , פשוט לא ירדתי לסוף דעתך .
ד. שלא יובן לא נכון , אני מעריך מאוד את מקצועיותך ומקבל בברכה כל הערה \ הארה שתחכים אותי , כי כולנו גדלנו על ברכי מאמר חז"ל "מכל מלמדי השכלתי", ועל כן תודתי הכנה נתונה לך על החשיבה והכתיבה של הארותיך לעבודתי , כבוד הוא לי שהקדשתך מזמנך היקר להחכמתי .
א. הרבה מהחומר שאני יודע על ווירי הינו ממדריכים של ווירי על מקס, לכן כתבתי שווירי של מאיה ומקס עובדים פחות או יותר אותו הדבר, המיקום קצת שונה, אך הביטוי המקצועי מופיע (כזכור לי).
ניכר שלרצפה השתמשתה בשיידר של CAR, תסתכל בפרמטרים שלו, אם אתה רוצה אני יחפש (בעז"ה, בלנ"ד) במדריכים שלי על מקס.
לגבי ה - AO בווירי זה נקרא vray dirt.
ב. אתה צודק במאה אחוז, אני מודע לכך, אך לעיתים כשסך התמונה נראת טוב, לא כדאי לשחק בתאורה או בפרמטרים חיצונים, אלא עדיף לטפל בטקסטורה עצמה. ווירי עשו שיהיה אפשר אף לתת ערך גמא שונה לטקסטורה בלבד (במקס לא זכור לי שראיתי אך במאיה יש אפשרות כזאת). בכל מקרה בצבעי הטקסטורה אפשר לשחק, וכדאי, כאמור לפי ענ"ד (בכך השבתי גם על הערה ג').
ג. אנו כאן לשפר אחד את השני, כמובן לא אמרתי קבל את דברי.

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
תגובה לתגובה

קיבלתי , ושוב - תודה רבה !

יניב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
תענוג עליכם!!!! :D:D:D:D:D

התלתיסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
שמחה...

בס"ד
אין דבר יותר משמח מלגרום שמחה ליהודי !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה