סלט מלפפונים עם בצל בתחמיץ כולם מכירים
זה סלט מאוד טעים וצצת דומה
לוקחים בצל סגול פורסים לחצי ואז לרצועות
מכניסים לקערה והוסיפים מים רותחים (חליטה)
ממתינים עד שהמים מתקררים ומסננים את הבצל
מכינים תערובת רגילה של מים-חומץ-סוכר
אם רוצים מכינים גם מלפפונים ובצל ללא חליטה ועושים ביחד
אני חילקתי את הבצל ל - 3 צנצנות - הוספתי לכל צנצנת 3/4 גובה בצל חלוט ונוזל כמעט עד למעלה
צנצנת אחת - הוספתי כמה פרוסות של פלפל ירוק טרי חריף
צנצנת שנייה - הוספתי כמה עלי דפנה ופלפל אנגלי
צנצנת שלישית - תערובת של תבלין צ'ילי יבש
סוגרים ומשקשקים טוב את הצנצנות
שולחים למקרר לפחות 24 שעות
מגישים ליד כל דבר שמתאים איתו חמוצים
לאחר יומיים שלשה הצבע הופך לאדום ארגמן והוא הכי טעים
זה סלט מאוד טעים וצצת דומה
לוקחים בצל סגול פורסים לחצי ואז לרצועות
מכניסים לקערה והוסיפים מים רותחים (חליטה)
ממתינים עד שהמים מתקררים ומסננים את הבצל
מכינים תערובת רגילה של מים-חומץ-סוכר
אם רוצים מכינים גם מלפפונים ובצל ללא חליטה ועושים ביחד
אני חילקתי את הבצל ל - 3 צנצנות - הוספתי לכל צנצנת 3/4 גובה בצל חלוט ונוזל כמעט עד למעלה
צנצנת אחת - הוספתי כמה פרוסות של פלפל ירוק טרי חריף
צנצנת שנייה - הוספתי כמה עלי דפנה ופלפל אנגלי
צנצנת שלישית - תערובת של תבלין צ'ילי יבש
סוגרים ומשקשקים טוב את הצנצנות
שולחים למקרר לפחות 24 שעות
מגישים ליד כל דבר שמתאים איתו חמוצים
לאחר יומיים שלשה הצבע הופך לאדום ארגמן והוא הכי טעים