תודה רבה.עדכן תוכנת וויפרי לגירסה אחרונה: https://netfree.link/wifree
אם זה קורה שוב תהיה בקשר עם התמיכה של נטפרי.
מסך כחול יכול לקרות מחמת המון המון סיבות, מתוכם RAM בעייתי. במקרה זו, הסיכויים שזה קשור ל-RAM הם קלושים עד אפסיים.זה קורה כשיש בעיה עם זיכרון הRAM אם יש לך שתי כרטיסים תוציא אחד אחד כדי לראות מה הבעייתי ואם לא אז תקנה ותחליף.
מה קרה? מסך כחול? כמו שכתבתי, זה יכול להיות מחמת המון סיבות. צריך לאבחן את זה לפי הודעת השגיאה.לי זה קרה!
מסך כחול יכול לקרות מחמת המון המון סיבות, מתוכם RAM בעייתי. במקרה זו, הסיכויים שזה קשור ל-RAM הם קלושים עד אפסיים.
פעם גם אני הייתי נוהג ככה, אבל סריקה פשוטה של המערכת מגלה לך באופן כללי את מצב המחשב.כשיש לי כזו בעיה אני מתחיל לפרק את הכל (כולל הבטריה) ובודק אחד אחד
צריך לראות את הודעת השגיאהלי מופיע החלון הכחול הזה לעתים כשאני מכבה את המחשב,
לי מופיע החלון הכחול הזה לעתים כשאני מכבה את המחשב, ואז המחשב מופעל מחדש ולא כבה
לא מאד הפריע לי אבל אם יש פתרון אשמח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: