דרוש מידע חל''ד מטעמי צדק

11311

משתמש צעיר
הודיעו לי מטעם הביטוח לאומי שאני לא זכאית לחופשת לידה, אבל אני יכולה להגיש בקשה לקבלת חל''ד מטעמי צדק
רציתי לדעת, האם משהו התנסה בזה? מקבלים סכום מלא כפי שהיה מגיע מראש או שהסכום נמוך יותר??
התהליך ארוך או פשוט?

אודה לכל מידע בעניין

מנסה את מזלי

משתמש מקצוען
מתענינית - האם באמת לא מגיע לך , בגלל חל"ת או משהו כזה , או שזה משהו אחר לגמרי

כלנית11

משתמש צעיר
פני לפניות הציבור של אגו"י, מנסיון הם יעזרו לך מאד ובמסירות רבה.
03-5700093
בהצלחה!

11311

משתמש צעיר
מתענינית - האם באמת לא מגיע לך , בגלל חל"ת או משהו כזה , או שזה משהו אחר לגמרי
לא, אני עצמאית והם טוענים שלא שילמתי (למרות שיש לי הוכחות ששילמתי, אבל שילמתי רטרטואקטיבי לפני הלידה)
אני יכולה לפנות לבית הדין לעבודה להגיש ערעור, אבל אני רוצה לדעת קודם אולי חל"ד מטעמי צדק זה פחות כאב ראש, ולכן אני רוצה מישהי שהתנסתה בזה
פני לפניות הציבור של אגו"י, מנסיון הם יעזרו לך מאד ובמסירות רבה.
03-5700093
בהצלחה!
תודה רבה!

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
לא, אני עצמאית והם טוענים שלא שילמתי (למרות שיש לי הוכחות ששילמתי, אבל שילמתי רטרטואקטיבי לפני הלידה)
אני יכולה לפנות לבית הדין לעבודה להגיש ערעור, אבל אני רוצה לדעת קודם אולי חל"ד מטעמי צדק זה פחות כאב ראש, ולכן אני רוצה מישהי שהתנסתה בזה
תודה רבה!
זה דחוף לי מאוד
מה עשיתם בסוף
פניות הציבור אגו”י עזרו?
בית הדין לעבודה?
כמה זמן לקח התהליך?
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה