אני גם מחפשת עכשיו!!אני מחפשת קישורים למוצרים לחלאקה,
בלונים,
חד פעמי,
שקיות,
מפות,
מפיות.
בן/בת? כחול תכלת/ורוד קלאסי או משהו מעניין כמו ירוק?קופצת על זה
מחפשת ליום הולדת גיל שנה, אשמח לקישורים
צודקת, בן, מחפשת קלאסיבן/בת? כחול תכלת/ורוד קלאסי או משהו מעניין כמו ירוק?
0.01€ 99% OFF|Ein Jahr Geburtstag Geschenk Hut Krawatte 1st Geburtstag Banner Kinder Glücklich Geburtstag Banner 1 Ein Jahr Erste Geburtstag Junge Baby dusche|Banner, Luftschlangen & Konfetti| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.85₪ 30% OFF|1 שנה ילד יום הולדת הראשונה יום הולדת תינוק מקלחת ילד קישוטי כחול לטקס בלוני קונפטי סט יום הולדת קישוטים למסיבת ילדים|כרזות, סרטים וקונפטי| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01€ 99% OFF|Transparent Alphabet Ballon Box Hochzeit Baby Shower Boy Mädchen Dekoration Geburtstag Party Kinder Baby Dusche 1st Geburtstag Decor|Ballons & Zubehör| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.62₪ 22% OFF|הרגיש קשת נושא מסיבת יום הולדת כתר 1st 2nd 3rd שמח מסיבת יום הולדת דקור ילדים תינוק מקלחת המפלגה מספר כובע Unicorn המפלגה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.2₪ 30% OFF|ג 'ונגל בעלי החיים בלוני סט כרום מתכתי לטקס בלון 12 אינץ זהב מספר Globos ילדים מסיבת יום הולדת תינוק מקלחת דקור|בלונים ואביזרים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
קיבלתצודקת, בן, מחפשת קלאסי
תודה!
https://s.click.aliexpress.com/e/_DFiupPNhttps://s.click.aliexpress.com/e/_DClaZVZ4.85₪ 30% OFF|1 שנה ילד יום הולדת הראשונה יום הולדת תינוק מקלחת ילד קישוטי כחול לטקס בלוני קונפטי סט יום הולדת קישוטים למסיבת ילדים|כרזות, סרטים וקונפטי| - AliExpress
מה זה האתר שלכם?לא תמיד יותר זול להזמין מחו"ל...
באתר שלנו תוכלו למצוא הרבה דברים של חלאקה במחירים מעולים
אתר של כלים חד פעמייםמה זה האתר שלכם?
את גורמת לי לספיילר... בול הצבעים שהזמנתי לחלאק'ה של הבן שלי!!!@פנינה ריימונד אני צריכה בלונים בגווני ירוק שמנת זהב לחלקה
וכן בלון מס' 3 גדול
תוכלי לשלוח לי קישורים בבקשה
מחכה...אם יש לך זמן וסבלנות, בע"ה שבוע הבא אעלה תמונות+קישורים לחד פעמי, עיצוב השולחן ועוד
חד פעמי לחלאקה אפשר למצוא באתר שלנו, קישור ישיר לקטגוריית חלאקה https://pehamipo.co.il/product-category/parties/חלאקה/אני מחפשת קישורים למוצרים לחלאקה, בלונים, חד פעמי, שקיות, מפות, מפיות.
לא כתוב בכל מוצר כמה יחידות...חד פעמי לחלאקה אפשר למצוא באתר שלנו, קישור ישיר לקטגוריית חלאקה https://pehamipo.co.il/product-category/parties/חלאקה/
זכרתי אותךמחכה...
תודה רבה רבה!!
את גורמת לי לספיילר... בול הצבעים שהזמנתי לחלאק'ה של הבן שלי!!!
אם יש לך זמן וסבלנות, בע"ה שבוע הבא אעלה תמונות+קישורים לחד פעמי, עיצוב השולחן ועוד
מצרפת לך בינתיים מה שביקשת, מניסיון כמובן
1 סט 32/40 אינץ בציר ירוק מספר בלון רטרו ירוק בלוני למבוגרים ילדים שמח יום הולדת תינוק מקלחת מסיבת קישוטים - AliExpress 15
הבלון מספר 3 ממש ענק, עם מקום להכניס קשית ולנפח.
הבלונים הרגילים נראים יפים, מגיעים עם סרט קשירה ארוך!
צפה בקובץ המצורף 1593743צפה בקובץ המצורף 1593744
אני בחרתי באופציה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 1593746
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: