הספקתי ללמוד ולחזור שוב בלי שהרגשת.צא ולמד ממי שכבר שנה וחצי על 'קמא', וטרם התקדם למציעא ובתרא.
עבדקן שלח לי עד כה 4 פרקים במייל. מוכנים, אפויים, מלוטשים.הספקתי ללמוד ולחזור שוב בלי שהרגשת.
הספקתי ללמוד ולחזור שוב בלי שהרגשת.
מה לעשות שתוך 360 שעות הספקתי ללמוד מציעא, בתרא ולחזור לקמא? לא הספקתי אפילו לשנות.היית אמור להישאר על בתרא.
צפה בקובץ המצורף 447453
אתה מצטנע כדי שיגידו לך 'אוי, מה פתאום... בפעקלע יש חשיפה הרבה יותר גדולה, מי מסתכל בפורום הזנוח הזה כשיש את הפעקלע....'(אני, אגב, מעודד אותו לפרסם דווקא בפורום, כדי שיקבל פידבק חזק יותר)
מגיע פה קרדיט גדול לחיים דיקמן.היית אמור להישאר על בתרא.
צפה בקובץ המצורף 447453
לא, ממש לא.אתה מצטנע כדי שיגידו לך 'אוי, מה פתאום... בפעקלע יש חשיפה הרבה יותר גדולה, מי מסתכל בפורום הזנוח הזה כשיש את הפעקלע....'
אז בכוונה אני לא אומר את זה.
יש לי חבר שאוהב לסלסל בקולו לפני העמוד לכבד את השם מגרונו, ואכן ב"ה יש לו את זה, בניגוד להרבה אחרים שאוהבים...
ניגשתי אליו אחרי התפילה והכברתי במחמאות על קולו הערב.
הנ"ל, כדרכם של מוחמאים נבוכים, הגיב ב"דווקא הפעם הרגשתי שזה לא זה... פעם הייתי עושה את זה יותר טוב...."
הפעם זה הרגיז אותי כי האיש לא יודע לקבל מחמאות. אמרתי לו "יתכן, אני לא כל כך מבין בזה...."
חסמו אותו לשבוע, ללא אשמתו, מה הוא יכול לעשות.
מה?! למה???
הפגנה מול מגרש הרוסים עוד הערב!
לא יודע אם הפגנתם בסוף או לא, אבל הנה שוחררתי (בערבות ) בהשתדלות ידידנו היקר שלא אנקוב בשמו כדי שלא יבולע לו.מה?! למה???
הפגנה מול מגרש הרוסים עוד הערב!
חסימה היא טראומה לכל החיים...לא יודע אם הפגנתם בסוף או לא, אבל הנה שוחררתי (בערבות ) בהשתדלות ידידנו היקר שלא אנקוב בשמו כדי שלא יבולע לו.
לטובת הסקרנים לסיבת החסימה. ובכן, השתוללתי מעט באיזשהו אשכול סוער. לא שההשתוללות שלי הייתה יותר משתוללת מאחרות. אבל... אתם מכירים את זה שהרב'ה מחליט להעיף כמה ילדים החוצה למען יראו וייראו? אז זהו
בימים האחרונים הצלחתי להיכנס לפרוג, אך לא תחת הניק שלי אלא כאורח. מה שאומר שיכולתי רק לקרוא אבל לא להגיב ולא לשלוח תודה. הרגשתי בדיוק כמו יענקל הלר, הדמות האגדית של רותי קפלר מלחיות וחצי. אדם שרואה ושומע הכל, אך הוא משותק ואין לו יכולת להגיב. שלא תדעו מצרות.
מפציצים פרק פתיחה שגורם לכולם להזיל ריר, מקבלים את מרב תשומת הלב ו...נעלמים!!!
כרגע יש בידי חמישה פרקים מסדרת 'שרוליק הולמס' שמרכיבים יחידה שלימה של תעלומה ופיתרון.עבדקן שלח לי עד כה 4 פרקים במייל. מוכנים, אפויים, מלוטשים.
מתנהל מו"מ נמרץ על פרסום בפעקלע
יש מספיק לכולם. תן לנו את השרוליק, ותפרגן לפעקלע את החלק השני בטרילוגיה.כרגע יש בידי חמישה פרקים מסדרת 'שרוליק הולמס' שמרכיבים יחידה שלימה של תעלומה ופיתרון.
בתחילה חשבתי לשחרר פרק כל שבוע ביום חמישי
אחרי זה בא @נתן גלנט אמר לי: עזוב אותך, בוא לפעקלע. אצלנו חמים ונעים.
אמרתי לו: אמא שלי לא מרשה לי ללכת עם זרים.
אמר לי: יודע מה? לך, לך לפרוג תקבל שם לייקים. פחחחח לייקים... מי צריך לייקים?
אחרי זה אמר לי: בעצם, לטובתך האישית, עדיף פרוג. אבל לטובתי האישית עדיף פעקלע. תבחר מה אתה מעדיף.
קיצור - הסתבכתי.
מה אתם אומרים? פעקלע? פרוג? פעקלע? פרוג?
פרק כל שבוע? פעם בשבועיים? כל יום? כל שעה?
עבדקן איך אתה עומד בזה... השורות הללו עם האיור החדש של אבימי... אני כבר ממש מבוהל.טעית.
בא נגיד שאתה על תנאי, ואם אתה לא מפרסם פה את שרוליק תיכף ובזה הרגע!
אוהו אוהו! יבולע!
אתה רוצה משוב. אתה רוצה ביקורת. אז כאן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: