Revi-רוי
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
300 גרם חמאה רכה
קורט מלח
2 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
שקית (100 גרם) אבקת סוכר (שלא חייב אני עשיתי עוד סוכר רגיל)
3 כוסות קמח
1 קופסת ריבת חלב
חצי כוס קוקוס
הכנה:
מעבדים במעבד מזון את החומרים לבצק (חוץ מריבת החלב והקוקוס)
לא יותר מדי שהבצק לא ישבר
לוקחים שליש מעבירים לקערה ושמים במקרר
שוטחים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית מרובעת בינונית גדול(כמו החפ) על גבי נייר אפיה
מכניסים לתנור מחומם (תוכנית רגילה למעלה ולמטה , לא טורבו!!!)
למשך 15-20 דקות
מצננים
מכניסים את הריבת חלב למיקרו בפולסים
מוציאים מערבבים מעט ומורחים על הבצק האפוי ומצונן
זורים את הקוקוס מעל
מוצאים את הבצק שבמקרר ומפוררים מעל הקוקוס ( אני לוקחת ממש מגרדת ומגררת בחורים הגסים)
להכניס לתנור עוד 15 דק
להזהר שהריבה לא תשרף
קרדיט: אילנה קאיקוב
קורט מלח
2 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
שקית (100 גרם) אבקת סוכר (שלא חייב אני עשיתי עוד סוכר רגיל)
3 כוסות קמח
1 קופסת ריבת חלב
חצי כוס קוקוס
הכנה:
מעבדים במעבד מזון את החומרים לבצק (חוץ מריבת החלב והקוקוס)
לא יותר מדי שהבצק לא ישבר
לוקחים שליש מעבירים לקערה ושמים במקרר
שוטחים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית מרובעת בינונית גדול(כמו החפ) על גבי נייר אפיה
מכניסים לתנור מחומם (תוכנית רגילה למעלה ולמטה , לא טורבו!!!)
למשך 15-20 דקות
מצננים
מכניסים את הריבת חלב למיקרו בפולסים
מוציאים מערבבים מעט ומורחים על הבצק האפוי ומצונן
זורים את הקוקוס מעל
מוצאים את הבצק שבמקרר ומפוררים מעל הקוקוס ( אני לוקחת ממש מגרדת ומגררת בחורים הגסים)
להכניס לתנור עוד 15 דק
להזהר שהריבה לא תשרף
קרדיט: אילנה קאיקוב