יש אפשרות להחליף רק מילים שלמות. בתוך ההחלפה, יש אופציה של עוד, ובחירה של אפשרויות, לבחור את האפשרות של מילים שלמות.(אבא)|(יוסי)|(שרוליק)
רק תזהר עם זה - כי אם אתה מחליף את דני ביוסי, וכתוב לך דניאלה, זה יהיה יוסיאלה..
יש לי מסמך וורד גדול ואני זקוק להחליף בו כמה מילים.
בוורד?(אבא)|(יוסי)|(שרוליק)
נכון, זה לא בוורד. טעות שלי. סורי.בוורד?
Sub FindAndReplaceMultiItems()
'Update by ExtendOffice 2018/10/25
Dim xFind As String
Dim xReplace As String
Dim xFindArr, xReplaceArr
Dim I As Long
Application.ScreenUpdating = False
xFind = InputBox("Enter items to be found here,seperated by comma: ", "Kutools for Word")
xReplace = InputBox("Enter new items here, seperated by comma: ", "Kutools for Word")
xFindArr = Split(xFind, ",")
xReplaceArr = Split(xReplace, ",")
If UBound(xFindArr) <> UBound(xReplaceArr) Then
MsgBox "Find and replace characters must be equal.", vbInformation, "Kutools for Word"
Exit Sub
End If
For I = 0 To UBound(xFindArr)
Selection.HomeKey Unit:=wdStory
With Selection.Find
.ClearFormatting
.Replacement.ClearFormatting
.Text = xFindArr(I)
.Replacement.Text = xReplaceArr(I)
.Format = False
.MatchWholeWord = False
End With
Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
Next
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
חפש עיצוב מודגש,אני רוצה לנקד את הטקסט שלי, ולשם כך אני משתמש בדיקטה (https://nakdanpro.dicta.org.il/#)
הבעיה שהאתר הזה הורס לי את כל העיצובים של הטקסט, לדוגמא את כל הבולדים.
האם אני יכול בהוראת החלפה אחת, לגרום לכך שליד תחילת וסוף כל משפט בבולד, יופיע תו כלשהו, ואח"כ שאחזיר לוורד את הטקסט אחזיר אותו לבולד??
תודה! לזה היו לי פתרונות. השאלה היא איך חוזרים ומדגישים את כל המילים שיש סביבם את הקודים הללו??
חפש עם תוים כללים: \@01[!\@]@\@02תודה! לזה היו לי פתרונות. השאלה היא איך חוזרים ומדגישים את כל המילים שיש סביבם את הקודים הללו??
מחילה על ההקפצה, העתקתי את המאקרו ולא נפתח לי שום חלון.אם בנטפרי פתוח אני מאמין שגם בנתיב יפתחו את זה.
אי אפשר לשנות חוץ מהמלל (רק מי ששולט בקודי VBA, יכול מסתמא להוסיף במאקרו שיהא אפשר לשנות גם העיצוב).
אבל בכל זאת אפשר באמצעתו להוסיף קוד לכל מלה שרוצים למשל להקטין וכדו', ואח"כ באמצעת החפש והחלף המובנה בוורד לשנות העיצוב, ואח"כ למחוק הקוד.
מועתק המאקרו:
קוד:Sub FindAndReplaceMultiItems() 'Update by ExtendOffice 2018/10/25 Dim xFind As String Dim xReplace As String Dim xFindArr, xReplaceArr Dim I As Long Application.ScreenUpdating = False xFind = InputBox("Enter items to be found here,seperated by comma: ", "Kutools for Word") xReplace = InputBox("Enter new items here, seperated by comma: ", "Kutools for Word") xFindArr = Split(xFind, ",") xReplaceArr = Split(xReplace, ",") If UBound(xFindArr) <> UBound(xReplaceArr) Then MsgBox "Find and replace characters must be equal.", vbInformation, "Kutools for Word" Exit Sub End If For I = 0 To UBound(xFindArr) Selection.HomeKey Unit:=wdStory With Selection.Find .ClearFormatting .Replacement.ClearFormatting .Text = xFindArr(I) .Replacement.Text = xReplaceArr(I) .Format = False .MatchWholeWord = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll Next Application.ScreenUpdating = True End Sub
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: